Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Trådbundna gaminghörlurar med kraftfullt ljud

Trust GXT404R RANA HEADSET SWITCH

  Art.nr: 1015683
  • Riktade 40 mm ljudelement
  • Trådbundna over-ear headset
  • Sladd - 1 meter
  • Inbyggd volym och mute kontroll'
  • Justerbar mikrofon

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Trust GXT 404R Rana Gaming Headset för Nintendo Switch ger dig en ljudupplevelse som kommer främja ditt spelande. Ljudet är kristallklart och du kommer inte missa något som händer i spelet, ditt spelande kommer kännas roligare och mer inlevelserikt. 

Hörlurarna är trådbundna men du kommer inte bli begränsad för det, kabeln är 1 meter lång för du ska ha räckvidd och inte känna dig låst. Dessutom är volym och mute knapparna inbyggda i hörlurarna som gör det enkelt för dig att kontrollera ljud och volym.

Justerbar mikrofon

Med GXT404R Rana Headset får du bekväma hörlurar med ett riktigt bra ljud i. De 40 mm riktade ljudelementen skapar ett kraftfullt ljud som är klart och tydligt vilket ger dig möjligheten att njuta av spelet till fullo. Dessutom är hörlurarna utrustade med en justerbar mikrofon som du enkelt kan vrida uppåt om du inte vill använda samt en knapp på undersidan av ena luren om du vill ställa in på mute eller inte.

1015683 1015683 Trust Trust GXT404R RANA HEADSET SWITCH 23439 Trust GXT 404R Rana Gaming Headset för Nintendo Switch ger dig en ljudupplevelse som kommer främja ditt spelande. Ljudet är kristallklart och du kommer inte missa något som händer i spelet, ditt spelande kommer kännas roligare och mer inlevelserikt. Hörlurarna är trådbundna men du kommer inte bli begränsad för det, kabeln är 1 meter lång för du ska ha räckvidd och inte känna dig låst. Dessutom är volym och mute knapparna inbyggda i hörlurarna som gör det enkelt för dig att kontrollera ljud och volym.Justerbar mikrofonMed GXT404R Rana Headset får du bekväma hörlurar med ett riktigt bra ljud i. De 40 mm riktade ljudelementen skapar ett kraftfullt ljud som är klart och tydligt vilket ger dig möjligheten att njuta av spelet till fullo. Dessutom är hörlurarna utrustade med en justerbar mikrofon som du enkelt kan vrida uppåt om du inte vill använda samt en knapp på undersidan av ena luren om du vill ställa in på mute eller inte. Gamingheadset 279 SEK 279 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset