Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingmus med Hero-sensor och hög precision

Logitech G PRO Hero Gaming Mouse

  Art.nr: 1007313
 • 200 - 12 000 dpi
 • 6 programmerbara knappar
 • HERO-sensor
 • RGB-belysning
 • Metallfjädringssystem i musknapp

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech G Pro Hero är en gamingmus utvecklad under 2 års tid i samarbete med fler än 50 stycken professionella e-sportspelare. Den är byggd för att uppfylla de precisa krav på kvalité som några av världens bästa e-sportare ställer.

Designad med proffsen

Logitech G Pro är inspirerad av den klassiska enkla konstruktionen på Logitech G100 och G100s som gjordes populära av ledande professionella e-sportare. G Pro är byggd på Logitechs 30-åriga erfarenhet av att utforma, bygga och testa gamingmöss och är noggrant utformad för tävlingsspel.

Nästa generations HERO-sensor

HERO, eller High Efficiency Rated Optical sensor är en utveckling som pågått i 3 år. Denna revolutionerande nya sensor är konstruerad för oöverträffad prestanda, samtidigt som den är 10 gånger effektiv än andra sensorer. Tack vare denna sensor så finns det en hel ny generation av högpresterande och hållbara spelmöss.

HERO levererar noggrannhet vid hastigheter över 400 IPS över hela DPI-intervallet - från 200-12000 - med nollutjämning. HERO-sensorn ger spelarna oöverträffad respons, precision och effektivitet.

Bekväm och tålig för långa spelsessioner

G Pro Hero har en låg vikt på 84,7 gram för att ge dig total kontroll av dina rörelser, stabilitet och låg responstid. Varje del är noggrant testad för att uppfylla kraven för långa spelsessioner.

Upp till 6 programmerbara knappar

Logitech G PRO har avtagbara sidoknappar på både vänster och höger sida. Detta låter dig själv bestämma om du vill ha dem eller ej. Knapparna kan programmeras till att göra vad du själv vill för att få en dynamisk spelupplevelse. DPI-knappen är placerad på undersidan av musen för att eliminera oavsiktliga dpi-skiften mitt under kritiska spelögonblick.

Logitech G PRO gamingmus kan användas direkt ur lådan med förinställda knappinställningar eller konfigureras helt efter dina personliga önskemål med programvaran Logitech Gaming Software som laddas ner gratis.

RGB Lightsync

Med schyssta RGB-funktioner blir Logitech G PRO snabbt en del av din gaming setup. Den har stöd för 16,8 miljoner färger och kan syncas med andra G-produkter som har RGB-stöd. Lightsync kan också ställas in till att byta färg när du i ett spel till exempel tar skada, behöver ladda om eller liknande.

Titta även på

(9 st)
 • HERO 16K-sensor
 • Justera vikt och balans
 • Underlagskalibrering

699:-

Titta även på

(9 st)
 • HERO 16K-sensor
 • Justera vikt och balans
 • Underlagskalibrering

699:-

Komplettera ditt köp

(1 st)
 • Mått: 340 x 280 mm
 • Ytbehandlad i 200°C
 • Undersida i gummi

189:-

1007313 Logitech Logitech G PRO Hero Gaming Mouse 910-005441 Logitech G Pro Hero är en gamingmus utvecklad under 2 års tid i samarbete med fler än 50 stycken professionella e-sportspelare. Den är byggd för att uppfylla de precisa krav på kvalité som några av världens bästa e-sportare ställer. Designad med proffsen Logitech G Pro är inspirerad av den klassiska enkla konstruktionen på Logitech G100 och G100s som gjordes populära av ledande professionella e-sportare. G Pro är byggd på Logitechs 30-åriga erfarenhet av att utforma, bygga och testa gamingmöss och är noggrant utformad för tävlingsspel. Nästa generations HERO-sensor HERO, eller High Efficiency Rated Optical sensor är en utveckling som pågått i 3 år. Denna revolutionerande nya sensor är konstruerad för oöverträffad prestanda, samtidigt som den är 10 gånger effektiv än andra sensorer. Tack vare denna sensor så finns det en hel ny generation av högpresterande och hållbara spelmöss. HERO levererar noggrannhet vid hastigheter över 400 IPS över hela DPI-intervallet - från 200-12000 - med nollutjämning. HERO-sensorn ger spelarna oöverträffad respons, precision och effektivitet. Bekväm och tålig för långa spelsessioner G Pro Hero har en låg vikt på 84,7 gram för att ge dig total kontroll av dina rörelser, stabilitet och låg responstid. Varje del är noggrant testad för att uppfylla kraven för långa spelsessioner. Upp till 6 programmerbara knappar Logitech G PRO har avtagbara sidoknappar på både vänster och höger sida. Detta låter dig själv bestämma om du vill ha dem eller ej. Knapparna kan programmeras till att göra vad du själv vill för att få en dynamisk spelupplevelse. DPI-knappen är placerad på undersidan av musen för att eliminera oavsiktliga dpi-skiften mitt under kritiska spelögonblick. Logitech G PRO gamingmus kan användas direkt ur lådan med förinställda knappinställningar eller konfigureras helt efter dina personliga önskemål med programvaran Logitech Gaming Software som laddas ner gratis. RGB Lightsync Med schyssta RGB-funktioner blir Logitech G PRO snabbt en del av din gaming setup. Den har stöd för 16,8 miljoner färger och kan syncas med andra G-produkter som har RGB-stöd. Lightsync kan också ställas in till att byta färg när du i ett spel till exempel tar skada, behöver ladda om eller liknande. Gamingmus 4 1 679 SEK 679 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Gamingmus