Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech G403 Prodigy är en gamingmus med snabb responstid (1 ms) och avancerad spelmussensor. Ställ in belysning och programmera knapparna efter din spelstil - med den smidiga dpi-växlaren kan du snabbt växla mellan precision och hastighet. Musens ergonomiska utformning och justerbara vikt garanterar timmar av precis och smidig gaming. 

Trådad prestanda

Gamingmusen gör att både spelet och du blir bättre - Prodigy är upp till åtta gånger snabbare än en vanlig mus vilket innebär att du får omedelbar respons när du lirar. Den avancerade knappfjädringen innebär enkla klick utan hårt tryck vilket ger grym känsla och precision. 

Avancerad spelmussensor

Spela med optimal precision tack vare den exakta sensorn som låter dig sikta muspekaren på känsla och inte bara lita på ögonen. G403 har en avancerad spelmussensor som används av eSportare världen över. Det innebär en exakt och konsekvent upplevelse som får dig att lira bättre!

Ergonomisk utformning 

Musens lätta (87 g) och ergonomiska utformning ger härlig komfort under långa spelsessioner. Gummigrepp på vänster och höger sida hjälper till att ge bättre kontroll och en löstagbar vikt på 10 g gör det det möjligt att anpassa musen efter din spelstil. 

Anpassa efter dina önskemål

G403 går att anpassa efter dina personliga önskemål. Använd den direkt eller konfigurera knappar och belysning med Logitech Gaming Software. Ställ in ljusstyrka och välj mellan 16,8 miljoner färger för att match din omgivning eller programmera de 6 knapparna för att matcha din spelstil. 

Titta även på

(3 st)
  • HERO 16K-sensor
  • Justera vikt och balans
  • Underlagskalibrering

799:-

Titta även på

(3 st)
  • HERO 16K-sensor
  • Justera vikt och balans
  • Underlagskalibrering

799:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Logitech Logitech G403 Prodigy Wired Mouse 910-004825 Logitech G403 Prodigy är en gamingmus med snabb responstid (1 ms) och avancerad spelmussensor. Ställ in belysning och programmera knapparna efter din spelstil - med den smidiga dpi-växlaren kan du snabbt växla mellan precision och hastighet. Musens ergonomiska utformning och justerbara vikt garanterar timmar av precis och smidig gaming.  Trådad prestanda Gamingmusen gör att både spelet och du blir bättre - Prodigy är upp till åtta gånger snabbare än en vanlig mus vilket innebär att du får omedelbar respons när du lirar. Den avancerade knappfjädringen innebär enkla klick utan hårt tryck vilket ger grym känsla och precision.  Avancerad spelmussensor Spela med optimal precision tack vare den exakta sensorn som låter dig sikta muspekaren på känsla och inte bara lita på ögonen. G403 har en avancerad spelmussensor som används av eSportare världen över. Det innebär en exakt och konsekvent upplevelse som får dig att lira bättre! Ergonomisk utformning  Musens lätta (87 g) och ergonomiska utformning ger härlig komfort under långa spelsessioner. Gummigrepp på vänster och höger sida hjälper till att ge bättre kontroll och en löstagbar vikt på 10 g gör det det möjligt att anpassa musen efter din spelstil.  Anpassa efter dina önskemål G403 går att anpassa efter dina personliga önskemål. Använd den direkt eller konfigurera knappar och belysning med Logitech Gaming Software. Ställ in ljusstyrka och välj mellan 16,8 miljoner färger för att match din omgivning eller programmera de 6 knapparna för att matcha din spelstil.  Gamingmus 5 5 449 SEK 449 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmus