Blixtsnabb optisk trådlös gamingmus

Logitech G703 Lightspeed Wireless Mouse

  Art.nr: 247568
  • 1 ms svarsfrekvens
  • PMW3366 optisk sensor
  • 200-12 000 dpi
  • Löstagbar 10 grams-vikt
  • Kompatibel med G PowerPlay

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech G703 Lightspeed är en trådlös gamingmus med den optiska sensorn PMW3366 som anses som den bästa spelmussensorn av många sSport-proffs och spelentusiaster. G703 gör skäl för sitt namn tack vare sin trådlösa Lightspeed-teknik för att leverera den otroliga respons som krävs på tävlingsnivå. Sex programmerbara knappar, anpassningsbar RGB-belysning samt inbyggt minne är andra egenskaper som gör Logitech G703 LightSpeed Wireless Gaming Mouse till en omtyckt och populär gamingmus hos både nybörjare och proffs.

Åtta gånger snabbare

G703 är byggd för snabbt spel, exakt precision och uthållighet. Musen är försedd med samma trådlösa teknik som prisbelönta G900 Chaos Spectrum som levererar de snabba reaktionstider som krävs. Med 1 ms responstid, både trådlös och sladdansluten, är G703 upp till åtta gånger snabbare än en standardmus, vilket innebär att när du flyttar eller klickar med musen är responstiden så gott som omedelbar.

Sikta mer exakt

Logitech G703 innehåller PMW3366, en optisk sensor som används i spelmöss som används av e-sportproffs världen över. Den är enormt exakt och konsekvent, med noll utjämning, filtrering eller pixelavrundning över hela DPI-intervallet (200–12 000). Resultatet är en ännu mer exakt precision när du siktar, vilket kan vara skillnaden mellan liv och död i spelet.

Ergonomisk design

Gamingmusen har en ergonomisk design som passar både stora och små händer, med överlägsen komfort, kvalitet och hållbarhet. Den har gummiytor på både vänster och höger sida för extra bra grepp och kontroll, även i stridens hetta.
Vikten är låg - endast 107 gram med en valfri tilläggsvikt på 10 gram som du kan placera undertill.

Anpassa G703 som du vill

Logitech G703 Wireless Gaming Mouse har sex programmerbara knappar som kan användas med förinställd konfiguration eller anpassas helt efter dina önskemål.
Via Logitech Gaming Software (laddas ned) kan du ställa in knappar och DPI-inställningar samt anpassa RGB-belysningen efter en palett med runt 16,8 miljoner färger.

Inställningarna som gör via Logitech Gaming Software sparas direkt i Logitech G703 tack vare inbyggt minne. På så sätt kan du enkelt skifta mellan olika datorer utan behov av varken programvara eller inloggning. 

Kompatibel med G PowerPlay

Logitech G703 är kompatibel med Logitech G PowerPlay - en musmatta som trådlöst laddar din gamingmus samtidigt som du spelar. På så sätt riskerar du aldrig att batteriet tar slut mitt i spelet utan har alltid tillgång till oändligt med ström, utan att tumma på trådlösheten.

247568 Logitech Logitech G703 Lightspeed Wireless Mouse 910-005094 Logitech G703 Lightspeed är en trådlös gamingmus med den optiska sensorn PMW3366 som anses som den bästa spelmussensorn av många sSport-proffs och spelentusiaster. G703 gör skäl för sitt namn tack vare sin trådlösa Lightspeed-teknik för att leverera den otroliga respons som krävs på tävlingsnivå. Sex programmerbara knappar, anpassningsbar RGB-belysning samt inbyggt minne är andra egenskaper som gör Logitech G703 LightSpeed Wireless Gaming Mouse till en omtyckt och populär gamingmus hos både nybörjare och proffs. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Åtta gånger snabbare G703 är byggd för snabbt spel, exakt precision och uthållighet. Musen är försedd med samma trådlösa teknik som prisbelönta G900 Chaos Spectrum som levererar de snabba reaktionstider som krävs. Med 1 ms responstid, både trådlös och sladdansluten, är G703 upp till åtta gånger snabbare än en standardmus, vilket innebär att när du flyttar eller klickar med musen är responstiden så gott som omedelbar. Sikta mer exakt Logitech G703 innehåller PMW3366, en optisk sensor som används i spelmöss som används av e-sportproffs världen över. Den är enormt exakt och konsekvent, med noll utjämning, filtrering eller pixelavrundning över hela DPI-intervallet (200–12 000). Resultatet är en ännu mer exakt precision när du siktar, vilket kan vara skillnaden mellan liv och död i spelet. Ergonomisk design Gamingmusen har en ergonomisk design som passar både stora och små händer, med överlägsen komfort, kvalitet och hållbarhet. Den har gummiytor på både vänster och höger sida för extra bra grepp och kontroll, även i stridens hetta.Vikten är låg - endast 107 gram med en valfri tilläggsvikt på 10 gram som du kan placera undertill. Anpassa G703 som du vill Logitech G703 Wireless Gaming Mouse har sex programmerbara knappar som kan användas med förinställd konfiguration eller anpassas helt efter dina önskemål. Via Logitech Gaming Software (laddas ned) kan du ställa in knappar och DPI-inställningar samt anpassa RGB-belysningen efter en palett med runt 16,8 miljoner färger. Inställningarna som gör via Logitech Gaming Software sparas direkt i Logitech G703 tack vare inbyggt minne. På så sätt kan du enkelt skifta mellan olika datorer utan behov av varken programvara eller inloggning.  Kompatibel med G PowerPlay Logitech G703 är kompatibel med Logitech G PowerPlay - en musmatta som trådlöst laddar din gamingmus samtidigt som du spelar. På så sätt riskerar du aldrig att batteriet tar slut mitt i spelet utan har alltid tillgång till oändligt med ström, utan att tumma på trådlösheten. Gamingmus 5 1 899 SEK 899 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingmus