Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Häftig gamingmus med Avago-laser

Mission SG GGM 3.2 Gaming Mouse

  Art.nr: 211332
 • 8 justerbara vikter
 • 1000 – 16400 DPI
 • 13 programmerbara knappar
 • Avago 3050-laser
 • Guldplätterad USB

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Häftig gamingmus med Avago-laser

Unna dig en gamingmus som ser till så att du får en roligare upplevelse och bättre precision i alla typer av spel. Med 16400 DPI, laserteknik, justerbara vikter, 13 olika knappar och ergonomisk design försäkrar du dig om att hålla dina fiender i schack! Den guldplätterade USB-kontakten säkerställer att alla kommandon överförs utan fördröjning.

Med dynamiska LED-lampor lyser GGM 3.2 i läckra färger vilket ger en häftig effekt när det är mörkt i rummet. Du kan välja mellan blått, lila, rött, gult och grönt.

Avago™ Laser för bättre precision

Skillnaden mellan en laser och optisk mus är att lasermusen har en laserdiod som skickar ut en enda smal stråle, vilket gör att den får mycket bättre precision än optisk mus. En laser mus klarar dessutom nästan vilket underlag som helst och har oftast högre DPI.

Aluminium-botten

Bottensulan är tillverkad helt i aluminium vilket gör att den dels är lätt att hålla rent och den glider bra över alla underlag. Den är även robust och förlänger hållbarhet och livslängd på din gamingmus. Den klarar riktigt tuffa tag.

Full kontroll med 13 knappar

GGM 3.2 har 13 stycken knappar som är enkla att komma åt. Du får en stor fördel i alla typer av spel eftersom du kan programmera in dina rörelser och attacker så att de alltid finns lättillgängliga. Tumgreppet som är uppbyggt av gummi hjälper dig att få ett stabilt och fast grepp. 

Optimerad vikt för bästa precision

Under musen kan du skruva av ett lock där det finns 8 stycken små vikter. Vikterna väger 2,4 gram styck och du kan själv välja hur många som skall finnas inuti musen. En lätt mus bidrar till snabbare rörelser medan en tung mus ökar precisionen.

Tillverkad i ABS-plast

Det optimala materialet för oöverträffad känsla. Styrkan och styvheten i plasten kapar millisekunder i dina kommandon något som kan vara skillnaden mellan liv och död.

Klicka här för att hämta drivrutiner till Mission SG GGM 3.2.

Titta även på

(12 st)
 • 11 programmerbara knappar
 • 250 timmars batteritid
 • 250-2500 dpi

399:-

Titta även på

(12 st)
 • 11 programmerbara knappar
 • 250 timmars batteritid
 • 250-2500 dpi

399:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Mission SG Mission SG GGM 3.2 Gaming Mouse DS-2541 Häftig gamingmus med Avago-laser Unna dig en gamingmus som ser till så att du får en roligare upplevelse och bättre precision i alla typer av spel. Med 16400 DPI, laserteknik, justerbara vikter, 13 olika knappar och ergonomisk design försäkrar du dig om att hålla dina fiender i schack! Den guldplätterade USB-kontakten säkerställer att alla kommandon överförs utan fördröjning. Med dynamiska LED-lampor lyser GGM 3.2 i läckra färger vilket ger en häftig effekt när det är mörkt i rummet. Du kan välja mellan blått, lila, rött, gult och grönt. Avago™ Laser för bättre precision Skillnaden mellan en laser och optisk mus är att lasermusen har en laserdiod som skickar ut en enda smal stråle, vilket gör att den får mycket bättre precision än optisk mus. En laser mus klarar dessutom nästan vilket underlag som helst och har oftast högre DPI. Aluminium-botten Bottensulan är tillverkad helt i aluminium vilket gör att den dels är lätt att hålla rent och den glider bra över alla underlag. Den är även robust och förlänger hållbarhet och livslängd på din gamingmus. Den klarar riktigt tuffa tag. Full kontroll med 13 knappar GGM 3.2 har 13 stycken knappar som är enkla att komma åt. Du får en stor fördel i alla typer av spel eftersom du kan programmera in dina rörelser och attacker så att de alltid finns lättillgängliga. Tumgreppet som är uppbyggt av gummi hjälper dig att få ett stabilt och fast grepp.  Optimerad vikt för bästa precision Under musen kan du skruva av ett lock där det finns 8 stycken små vikter. Vikterna väger 2,4 gram styck och du kan själv välja hur många som skall finnas inuti musen. En lätt mus bidrar till snabbare rörelser medan en tung mus ökar precisionen. Tillverkad i ABS-plast Det optimala materialet för oöverträffad känsla. Styrkan och styvheten i plasten kapar millisekunder i dina kommandon något som kan vara skillnaden mellan liv och död. Klicka här för att hämta drivrutiner till Mission SG GGM 3.2. Gamingmus 4,6 11 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Gamingmus