Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Häftig gamingmus med möjlighet att lagra dina inställningar

Razer Mamba Elite Gaming Mouse

  Art.nr: 1005059
 • 16 000 DPI 5G laser sensor
 • 9 programmerbara knappar
 • Klarar av upp till 50 miljoner klick
 • 16,8 miljoner färgalternativ

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Razer Mamba Elite är framtagen för eSports-atleten som kräver den allra bästa prestandan. Tack vare True 16 000 DPI-sensor läser den varje musrörelse med en otrolig exakthet och hjälper dig när du som mest behöver det i viktiga matcher.

Spara dina inställningar

Razer Mamba Elite har möjligheten att kunna spara dina inställningar direkt i det inbyggda minnet i gamingmusen. Programmera dina knappar, tilldela makron och automatiskt spara alla dina profilkonfigurationer till molnet. Och om du ska använda en dator utan internet eller Razer Synapse 3 installerat kan man spara upp till 5 profiler i det inbyggda minnet och få tillgång till dem omedelbart var som helst. Perfekt för E-sportaren.

16,8 miljoner färgalternativ

Du kan enkelt via Razer Synapse gå in och välja mellan 16,8 miljoner färger du vill att musen skall lysa i samt om det skall vara dynamiskt eller justerbar.

Mekaniska brytare

Razer Mamba Elite kommer med nya Razer mekaniska brytare. Musknapparna är speciellt tillverkade för att kunna erbjuda dig enastående fördelar i de mest intensiva och krävande spelsessionerna. Designen har utformas tillsammans med Omro som är erkända för att vara bland världens mest framstående musknapptillverkade. En förbättring med de nya knapparna är extremt snabb svarstid och den otroliga hållbarheten: knapparna tål nämligen upp till 50 miljoner klick!

Titta även på

(5 st)
 • 1 ms svarsfrekvens
 • 100 - 16000 DPI
 • HERO 16 sensor

1 290:-

Titta även på

(5 st)
 • 1 ms svarsfrekvens
 • 100 - 16000 DPI
 • HERO 16 sensor

1 290:-

1005059 Razer Razer Mamba Elite Gaming Mouse RZ01-02560100-R3M1 Razer Mamba Elite är framtagen för eSports-atleten som kräver den allra bästa prestandan. Tack vare True 16 000 DPI-sensor läser den varje musrörelse med en otrolig exakthet och hjälper dig när du som mest behöver det i viktiga matcher. Spara dina inställningar Razer Mamba Elite har möjligheten att kunna spara dina inställningar direkt i det inbyggda minnet i gamingmusen. Programmera dina knappar, tilldela makron och automatiskt spara alla dina profilkonfigurationer till molnet. Och om du ska använda en dator utan internet eller Razer Synapse 3 installerat kan man spara upp till 5 profiler i det inbyggda minnet och få tillgång till dem omedelbart var som helst. Perfekt för E-sportaren. 16,8 miljoner färgalternativ Du kan enkelt via Razer Synapse gå in och välja mellan 16,8 miljoner färger du vill att musen skall lysa i samt om det skall vara dynamiskt eller justerbar. Mekaniska brytare Razer Mamba Elite kommer med nya Razer mekaniska brytare. Musknapparna är speciellt tillverkade för att kunna erbjuda dig enastående fördelar i de mest intensiva och krävande spelsessionerna. Designen har utformas tillsammans med Omro som är erkända för att vara bland världens mest framstående musknapptillverkade. En förbättring med de nya knapparna är extremt snabb svarstid och den otroliga hållbarheten: knapparna tål nämligen upp till 50 miljoner klick! Gamingmus 4 1 989 SEK 989 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Gamingmus