Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Datormusens bästa vän - sladdhållare från Razer

Razer Mouse Bungee V1

  Art.nr: 187180
  • Slipp trassel
  • Rostfri spänd fjäderarm
  • Kompakt konstruktion
  • Gummerade fötter
  • Robust bas för stabilitet

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Razer Mouse Bungee

Spelar man med en trådad mus är det lätt att bli störd av mussladden. Med Razer Mouse Bungee blir du fri från sladdtrassel och kan istället fokusera mer på ditt spelande. Trä musens sladd genom den upphöjda armen på Mouse Bungee och upptäck känslan av att kunna svepa fritt över musmattan. 

Står stadigt på alla underlag

Mouse Bungee har försett med fötter som är gjorda av gummi vilket bidrar till att den står stadigt på alla typer av underlag. De bidrar också till att du kan utföra stora sveprörelser utan att sladden kommer ivägen. 

Specifikation: 

Komplettera ditt köp

(27 st)
  • Mått: 360 x 300 x 3 mm
  • Textilyta med perfekt glid
  • Sydda kanter

129:-

187180 Razer Razer Mouse Bungee V1 RZ30-00610100-R3M1 Razer Mouse Bungee Spelar man med en trådad mus är det lätt att bli störd av mussladden. Med Razer Mouse Bungee blir du fri från sladdtrassel och kan istället fokusera mer på ditt spelande. Trä musens sladd genom den upphöjda armen på Mouse Bungee och upptäck känslan av att kunna svepa fritt över musmattan.  Står stadigt på alla underlag Mouse Bungee har försett med fötter som är gjorda av gummi vilket bidrar till att den står stadigt på alla typer av underlag. De bidrar också till att du kan utföra stora sveprörelser utan att sladden kommer ivägen.  Specifikation:  Gamingmus 4 12 249 SEK 249 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingmus