Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingmus med mesh-struktur och extremt låg vikt

Cooler Master Mouse MM711 White Glossy

  Art.nr: 1010424
  • 16000 DPI
  • Vikt lägre än 60 gram
  • Blank vit yta
  • 1,8 meter flätad USB-kabel
  • Pixart 3389-sensor

Kombinera med

Cooler Master Mouse MM711 White Glossy
Gamingmus med mesh-struktur och extremt låg vikt

599:-


  • Pris: 728:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Cooler Master Mouse MM711 White Glossy
Gamingmus med mesh-struktur och extremt låg vikt

599:-


  • Pris: 798:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Cooler Master MM711 är en innovativ gamingmus som gör mer med mindre. Den har funktioner som ger dig som gamer fördelar ingen annan har. Med en luftig mesh-struktur som håller din hand sval så har musen en otroligt låg vikt på mindre än 60 gram.

Trasselfri sladd

När man sitter och spelar och är mitt uppe i en strid eller taktiska beslut så är det sista man vill ska hända är att sladden trasslar sig. För att minimera detta har Cooler Master MM711 en 1,8 meter lång, flexibel och flätad textilkabel.

Cooler Master MM711 Honeycomb

Designad för komfort och prestanda

MM711 har en ambidextriös form men är optimerad för den som är högerhänt med tanke på tumknapparna på sidan. Med PTFE-glides blir hållbarheten längre, friktionen mot musmattan minimeras och du kan obehindrat briljera i spelet.

Äkta sensor för gaming

Gamingmusen har en PixArt PMW3389 optisk sensor med en DPI på upp till 16000. Detta ger möjlighet att ställa in exakt den DPI du själv tycker är bekvämast att spela med. Den har även en acceleration på 50g och har lite eller ingen stutter alls. Optimerad, designad och framtagen för gaming.

Tåliga Omron-brytare

Master Cooler MM711 är byggd för att klara av intensiva gamingsessioner. Med Omron-brytare som klarar mer än 20 miljoner klick (eller ungefär 1 miljon rage-quits) kombinerat med en slitstark flätad kabel får du en gamingmus som är snabb, pålitlig och tålig för många speltimmar.

Omron-brytare ger en skön respons och sviker aldrig mitt under en spelsession.

MM711 Omron Switch

Damm- och vattentålig

En lättviktig gamingmus behöver även ett bra skydd för att tåla tuffa tag. MM711 har fått en specialbehandlad yta vilket gör att den tål stänk och stöter bort damm. Dessutom klarar den svettiga handflator vilket tack vare mesh-mönstret kunde varit ett problem.

Dock rekommenderar Cooler Master att man inte badar med musen eller slår den i bordet. Happy mice, happy life.

MM711

LED-belysning

Cooler Master MM711 kommer med LED-belysning som man kan ändra färg på i olika RGB-accenter. Det finns LED-lampor i scrollhjulet samt logon och i själva musen för att ge läckra effekter.

En häftig funktion är att det går via färg på LED-belysningen visa vilken DPI-inställning är aktiv. Det är perfekt när du behöver byta DPI mitt i spelet.

1010424 Cooler Master Cooler Master Mouse MM711 White Glossy MM-711-WWOL2 Cooler Master MM711 är en innovativ gamingmus som gör mer med mindre. Den har funktioner som ger dig som gamer fördelar ingen annan har. Med en luftig mesh-struktur som håller din hand sval så har musen en otroligt låg vikt på mindre än 60 gram. Trasselfri sladd När man sitter och spelar och är mitt uppe i en strid eller taktiska beslut så är det sista man vill ska hända är att sladden trasslar sig. För att minimera detta har Cooler Master MM711 en 1,8 meter lång, flexibel och flätad textilkabel. Designad för komfort och prestanda MM711 har en ambidextriös form men är optimerad för den som är högerhänt med tanke på tumknapparna på sidan. Med PTFE-glides blir hållbarheten längre, friktionen mot musmattan minimeras och du kan obehindrat briljera i spelet. Äkta sensor för gaming Gamingmusen har en PixArt PMW3389 optisk sensor med en DPI på upp till 16000. Detta ger möjlighet att ställa in exakt den DPI du själv tycker är bekvämast att spela med. Den har även en acceleration på 50g och har lite eller ingen stutter alls. Optimerad, designad och framtagen för gaming. Tåliga Omron-brytare Master Cooler MM711 är byggd för att klara av intensiva gamingsessioner. Med Omron-brytare som klarar mer än 20 miljoner klick (eller ungefär 1 miljon rage-quits) kombinerat med en slitstark flätad kabel får du en gamingmus som är snabb, pålitlig och tålig för många speltimmar.Omron-brytare ger en skön respons och sviker aldrig mitt under en spelsession. Damm- och vattentålig En lättviktig gamingmus behöver även ett bra skydd för att tåla tuffa tag. MM711 har fått en specialbehandlad yta vilket gör att den tål stänk och stöter bort damm. Dessutom klarar den svettiga handflator vilket tack vare mesh-mönstret kunde varit ett problem.Dock rekommenderar Cooler Master att man inte badar med musen eller slår den i bordet. Happy mice, happy life. LED-belysning Cooler Master MM711 kommer med LED-belysning som man kan ändra färg på i olika RGB-accenter. Det finns LED-lampor i scrollhjulet samt logon och i själva musen för att ge läckra effekter.En häftig funktion är att det går via färg på LED-belysningen visa vilken DPI-inställning är aktiv. Det är perfekt när du behöver byta DPI mitt i spelet. Trådbunden mus 5 1 599 SEK 599 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmus
  3. Trådbunden mus