Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingmus anpassad för MOBA- och FPS-spel

Corsair Gaming IronClaw RGB

  Art.nr: 1006879
  • 18000 DPI
  • 7 programmerbara knappar
  • RGB-belysning
  • Inbyggt minne
  • Stort grepp

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

CORSAIR IRONCLAW RGB Gaming Mouse kombinerar en optisk sensor på18.000 DPI med en 105g lätt vikt och konturerad form som är skulpterad speciellt för dig med lite större handstorlek.

Inbyggt minne

Som i många av Corsair's gamingprodukter så har även Ironclaw inbyggt minne för att spara dina inställningar även om du tar med dig musen och kopplar in den i en annan dator. På så vis är du alltid redo för ett gamingpass.

Kirurgisk precision

Med en optisk Pixart PMW3391 sensor på 18,000 DPI som kan justeras med 1 DPI per steg får du en extrem presicion och en ultimat spårning av dina rörelser med musen vilket gör Ironclaw till en idealisk gaming-mus med en förstklassig gaming-prestanda.

Programmerbara knappar

Tack vare 7 stycken fullt programmerbara knappar kan du ställa in gamingmusen efter eget tycke och smak. Detta underlättar framförallt när du spelar dina favoritspel och vill ha vissa funktioner på en specifik knapp.

iCUE

med Corsair's programvara iCUE som är helt kostnadsfritt kan du styra ljuset dynamiskt mellan flera enheter, programmera macron eller ett fullt synchroniserat ljusschema för alla dina kompatibla Corsair produkter.

1006879 Corsair Corsair Gaming IronClaw RGB CH-9307011-EU CORSAIR IRONCLAW RGB Gaming Mouse kombinerar en optisk sensor på18.000 DPI med en 105g lätt vikt och konturerad form som är skulpterad speciellt för dig med lite större handstorlek. Inbyggt minne Som i många av Corsair's gamingprodukter så har även Ironclaw inbyggt minne för att spara dina inställningar även om du tar med dig musen och kopplar in den i en annan dator. På så vis är du alltid redo för ett gamingpass. Kirurgisk precision Med en optisk Pixart PMW3391 sensor på 18,000 DPI som kan justeras med 1 DPI per steg får du en extrem presicion och en ultimat spårning av dina rörelser med musen vilket gör Ironclaw till en idealisk gaming-mus med en förstklassig gaming-prestanda. Programmerbara knappar Tack vare 7 stycken fullt programmerbara knappar kan du ställa in gamingmusen efter eget tycke och smak. Detta underlättar framförallt när du spelar dina favoritspel och vill ha vissa funktioner på en specifik knapp. iCUE med Corsair's programvara iCUE som är helt kostnadsfritt kan du styra ljuset dynamiskt mellan flera enheter, programmera macron eller ett fullt synchroniserat ljusschema för alla dina kompatibla Corsair produkter. Trådbunden mus 3,5 2 599 SEK 599 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmus
  3. Trådbunden mus