Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingmus med extrem precision och elit prestanda

Corsair Gaming M65 RGB Elite

  Art.nr: 1006880
  • 18000 DPI
  • 8 programmerbara knappar
  • RGB-belysning
  • Justerbar vikt
  • Inbyggt minne

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ta ditt spelande till nästa nivå med nya Corsair Gaming M65 PRO RGB Elite gamingmus. Med 8 programmerbara knappar, justerbar vikt, ultralåg justerbar vikt, exakt tracking med 18,000 DPI och en snabbknapp för att byta DPI där situationen i spelet kräver det, har M65 RGB Pro Elite allt en gamer kan önska sig.

Med RGB i två zoner tillåts man att ställa in färg så som man vill ha det. Matcha tangentbordet eller din dator och annan belysning i din gaminghörna för en cool effekt. 

Inbyggt minne

Som i många av Corsair's gamingprodukter så har även M65 RGB Pro Elite inbyggt minne för att spara dina inställningar även om du tar med dig musen och kopplar in den i en annan dator. På så vis är du alltid redo för ett gamingpass.

Skapad för strid

Med en slitstark anodiserad aluminiumram i premiumkvalité byggd för att motstå en livstid av spelande och högpresterande Omron-switchar håller för mer än 50 miljoner klick.

Extrem precision, Elit prestanda

Med 18,000 DPI som kan justeras med 1 DPI per steg får du en extrem presicion, och en ultimat spårning av dina rörelser med musen vilket gör M65 RGB Elite till en idealisk gaming-mus för dig som spelar mycket FPS (first person shooter) spel. Musen passar även bra till andra typer av spel.

Corsair M65 RGB Pro Elite

Justerbar vikt och tyngdpunkt

Corsair M65 RGB Pro Elite har vikter du kan ta ur för att reducera vikten ner till låga 97g. Dessutom kan du med hjälp av vikterna ändra musens tyngdpunkt för att passa dig och din spelstil. 

Programmerbara knappar

Tack vare 8 stycken fullt programmerbara knappar kan du ställa in gamingmusen efter eget tycke och smak. Detta underlättar framförallt när du spelar dina favoritspel och vill ha vissa funktioner på en specifik knapp.

iCUE

med Corsair's programvara iCUE som är helt kostnadsfritt kan du styra ljuset dynamiskt mellan flera enheter, programmera macron eller ett fullt synchroniserat ljusschema för alla dina kompatibla Corsair produkter.

1006880 Corsair Corsair Gaming M65 RGB Elite CH-9309011-EU Ta ditt spelande till nästa nivå med nya Corsair Gaming M65 PRO RGB Elite gamingmus. Med 8 programmerbara knappar, justerbar vikt, ultralåg justerbar vikt, exakt tracking med 18,000 DPI och en snabbknapp för att byta DPI där situationen i spelet kräver det, har M65 RGB Pro Elite allt en gamer kan önska sig. Med RGB i två zoner tillåts man att ställa in färg så som man vill ha det. Matcha tangentbordet eller din dator och annan belysning i din gaminghörna för en cool effekt.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Inbyggt minne Som i många av Corsair's gamingprodukter så har även M65 RGB Pro Elite inbyggt minne för att spara dina inställningar även om du tar med dig musen och kopplar in den i en annan dator. På så vis är du alltid redo för ett gamingpass. Skapad för strid Med en slitstark anodiserad aluminiumram i premiumkvalité byggd för att motstå en livstid av spelande och högpresterande Omron-switchar håller för mer än 50 miljoner klick. Extrem precision, Elit prestanda Med 18,000 DPI som kan justeras med 1 DPI per steg får du en extrem presicion, och en ultimat spårning av dina rörelser med musen vilket gör M65 RGB Elite till en idealisk gaming-mus för dig som spelar mycket FPS (first person shooter) spel. Musen passar även bra till andra typer av spel. Justerbar vikt och tyngdpunkt Corsair M65 RGB Pro Elite har vikter du kan ta ur för att reducera vikten ner till låga 97g. Dessutom kan du med hjälp av vikterna ändra musens tyngdpunkt för att passa dig och din spelstil.  Programmerbara knappar Tack vare 8 stycken fullt programmerbara knappar kan du ställa in gamingmusen efter eget tycke och smak. Detta underlättar framförallt när du spelar dina favoritspel och vill ha vissa funktioner på en specifik knapp. iCUE med Corsair's programvara iCUE som är helt kostnadsfritt kan du styra ljuset dynamiskt mellan flera enheter, programmera macron eller ett fullt synchroniserat ljusschema för alla dina kompatibla Corsair produkter. Trådbunden mus 4 2 499 SEK 499 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmus
  3. Trådbunden mus