Högpresterande gamingmus med utbytbara grepp

Corsair Glaive PRO RGB

  Art.nr: 1007776
  • Optisk sensor med 18000 DPI
  • 7 programmerbara knappar
  • Utbytbara tumgrepp
  • RGB-belysning i 3 zoner
  • Vilar bekvämt i din hand

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Corsair Glaive RGB PRO är en högpresterande gamingmus som är fullmatad med tekniska lösningar för att du ska vinna. Med den optiska sensorn på upp till 18000 DPI får du millimeterprecision och avancerad kalibreringsyta. Tillsammans med musens ropbusta chassi av aluminium kan du räkna med låg vikt och hög slitstyrka. Knapparna tål hela 50 miljoner klick och kommer vara din trofasta följeslagare i spelen.

Utbytbara tumgrepp

Denna gamingmus är ultrabekväm och en av anledningarna är det utbytbara tumgreppet. Det finns ingen datormus som passar till exakt alla händer. Därför har Glaive RGB tre stycken utbytbara tumgrepp som du kan välja mellan.

7 programmerbara knappar

Musen är utrustad med 7 strategiskt placerade knappar som kan programmeras för att få en personlig spelupplevelse - på sidan sitter dessutom en knapp som låter dig växla DPI för en extra känslighet när du vill få en exakt träff. 

Upplev kraften av 18000 DPI

Med en optisk sensor på hela 18000 DPI och inställningssteg på 1 DPI åt gången kommer du känna av en optimal och träffsäker precision utan fördröjning. Med millimeterprecision blir du mer pricksäker och snabb i spelet.

iCue

Med Corsair's programvara iCUE som är helt kostnadsfritt kan du styra ljuset dynamiskt mellan flera enheter, programmera macron eller ett fullt synchroniserat ljusschema för alla dina kompatibla Corsair produkter.

1007776 Corsair Corsair Glaive PRO RGB CH-9302311-EU Corsair Glaive RGB PRO är en högpresterande gamingmus som är fullmatad med tekniska lösningar för att du ska vinna. Med den optiska sensorn på upp till 18000 DPI får du millimeterprecision och avancerad kalibreringsyta. Tillsammans med musens ropbusta chassi av aluminium kan du räkna med låg vikt och hög slitstyrka. Knapparna tål hela 50 miljoner klick och kommer vara din trofasta följeslagare i spelen. Utbytbara tumgrepp Denna gamingmus är ultrabekväm och en av anledningarna är det utbytbara tumgreppet. Det finns ingen datormus som passar till exakt alla händer. Därför har Glaive RGB tre stycken utbytbara tumgrepp som du kan välja mellan. 7 programmerbara knappar Musen är utrustad med 7 strategiskt placerade knappar som kan programmeras för att få en personlig spelupplevelse - på sidan sitter dessutom en knapp som låter dig växla DPI för en extra känslighet när du vill få en exakt träff.  Upplev kraften av 18000 DPI Med en optisk sensor på hela 18000 DPI och inställningssteg på 1 DPI åt gången kommer du känna av en optimal och träffsäker precision utan fördröjning. Med millimeterprecision blir du mer pricksäker och snabb i spelet. iCue Med Corsair's programvara iCUE som är helt kostnadsfritt kan du styra ljuset dynamiskt mellan flera enheter, programmera macron eller ett fullt synchroniserat ljusschema för alla dina kompatibla Corsair produkter. Trådbunden mus 879 SEK 879 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmus
  3. Trådbunden mus