Corsair SABRE-PRO-BLK-RGB - Ultra-snabb gamingmus för professionella gamers
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Ultra-snabb gamingmus för professionella gamers

Corsair SABRE-PRO-BLK-RGB

  Art.nr: 1017876
  • Designad av eSport-proffs
  • 18 000 DPI
  • 8x snabbare än en konventionell gamingmus (med 8000Hx polling rate)
  • 6 programmerbara knappar
  • Utbytbara glidplattor
649:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Sabre RGB Pro är en gamingmus som tillhör Corsairs Champion Serie. Det innebär att musen är utvecklad och testad av världens bästa eSport-proffs – av dom bästa för dom bästa. Den fjäderlätta musen (74g) är utformad med Quickstrike-knappar så att dina klick och responstid är snabbare än någonsin. Corsair Axon Hyper-processing teknologi gör Sabre RGB PRO-musen 8 gånger snabbare än konventionella gamingmöss med 8000Hz Hyper Polling Rate. Musens paracordsladd stödjer handens kvicka rörelser och den ergonomiska designen gör musen bekväm att spela med i timmar. Skifta mellan fem justerbara DPI inställningar med LED-belysning som indikerar muskänsligheten. 

Inbyggt minne 

Sabre RGB Pro är utrustad med ett minne som sparar dina inställningar även om du tar med dig musen och kopplar in den i en annan dator. På så vis är du alltid redo för ett gamingpass.

Kirurgisk precision 

Sabre RGB Pro är den ultimata gamingmusen med förstklassig gaming-prestanda. Med optisk PMW3392 sensor på 18,000 DPI, som kan justeras med 1 DPI per steg, har du extrem presicion och en ultimat spårning av dina rörelser med musen. 

Programmerbara knappar 

Tack vare sex stycken fullt programmerbara knappar kan du ställa in gamingmusen efter eget tycke och smak. Detta underlättar framförallt när du spelar dina favoritspel och vill ha vissa funktioner på en specifik knapp.

iCUE  

Med Corsair's kostnadsfria programvara iCUE som kan du styra ljuset dynamiskt mellan flera enheter, programmera macron eller ett fullt synchroniserat ljusschema för alla dina kompatibla Corsair produkter.

Konstruerad för av världens bästa eSport-proffs