Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Lättviktig gamingmus på 67 gram med mesh-struktur

Glorious Model O Matt Black

  Art.nr: 1007613
  • 400-3200 DPI
  • Pixart 3360-sensor
  • Matt yta
  • 6 st knappar
  • 2 meter flätad USB-kabel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Framtagen och designad av spelare och utvecklare som accepterar inget mindre än perfektion kommer Modell O att höja ditt spelande till ofattbara höjder. Med en ambidextriös ram byggd för snabbhet, kontroll och komfort och en löjligt låg vikt på 67 gram hälsas du välkommen till nästa nivå av gaming.

Mesh-struktur

Modell O's mesh-struktur kallas för "Honeycomb Shell" och är nyckeln till den fjäderlätta vikten samtidigt som man bibehåller en stabil och hållbar konstruktion. Du kommer knappt att känna hålen under tiden du spelar men de ger ventilation för att hålla dina handflator svala och fräscha.

Glorious Gaming Model O

Lång trasselfri sladd

En lång sladd på två meter som dessutom är flätad och otroligt flexibel gör att det känns som att musen nästan är trådlös. Inget trassel utan bara full fokus på ditt spel!

G-skates för grymt bra glid

Nu behöver du inte längre köpa tredjeparts glidfötter till din mus. Model O kommer med skates av premiumkvalité för att du skall kunna glida med musen över musmattan som skridskor på is.

Indikator för DPI

På undersidan av Model O finner du en DPI indikator som med hjälp av mjukvara kan visa vilken DPI du har aktiverat just nu. Detta är perfekt om du sitter mitt i ett spel och inte kan tabba ut för att kolla DPI. Vänd på musen och få svaret direkt!

Snabb och precis sensor

Med en Pixart 3360-sensor som har perfekt tracking, ingen musacceleration, en lift-off distans på mindre än 0,7 mm och en polling rate på 1000 Hz är du redo att äga slagfältet och dominera spelen.

Hållbara Omron-brytare

Model O kommer med högkvalitativa Omron-brytare som klarar upp till mer än 20 miljoner klick. Det är en av marknadens mest långlivade brytare och gör att du kan vara säker på att din Model O kommer ge dig ändlöst många timmars spelande.

1007613 1007613 Glorious Glorious Model O Matt Black GO-BLACK Framtagen och designad av spelare och utvecklare som accepterar inget mindre än perfektion kommer Modell O att höja ditt spelande till ofattbara höjder. Med en ambidextriös ram byggd för snabbhet, kontroll och komfort och en löjligt låg vikt på 67 gram hälsas du välkommen till nästa nivå av gaming. Mesh-struktur Modell O's mesh-struktur kallas för "Honeycomb Shell" och är nyckeln till den fjäderlätta vikten samtidigt som man bibehåller en stabil och hållbar konstruktion. Du kommer knappt att känna hålen under tiden du spelar men de ger ventilation för att hålla dina handflator svala och fräscha. Lång trasselfri sladd En lång sladd på två meter som dessutom är flätad och otroligt flexibel gör att det känns som att musen nästan är trådlös. Inget trassel utan bara full fokus på ditt spel! G-skates för grymt bra glid Nu behöver du inte längre köpa tredjeparts glidfötter till din mus. Model O kommer med skates av premiumkvalité för att du skall kunna glida med musen över musmattan som skridskor på is. Indikator för DPI På undersidan av Model O finner du en DPI indikator som med hjälp av mjukvara kan visa vilken DPI du har aktiverat just nu. Detta är perfekt om du sitter mitt i ett spel och inte kan tabba ut för att kolla DPI. Vänd på musen och få svaret direkt! Snabb och precis sensor Med en Pixart 3360-sensor som har perfekt tracking, ingen musacceleration, en lift-off distans på mindre än 0,7 mm och en polling rate på 1000 Hz är du redo att äga slagfältet och dominera spelen. Hållbara Omron-brytare Model O kommer med högkvalitativa Omron-brytare som klarar upp till mer än 20 miljoner klick. Det är en av marknadens mest långlivade brytare och gör att du kan vara säker på att din Model O kommer ge dig ändlöst många timmars spelande. Gamingmus med sladd 4,5 8 599 SEK 599 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmus
  3. Gamingmus med sladd