Gamingmus med avancerad sensor

Logitech G403 Prodigy Hero

  Art.nr: 1009267
 • 200–16 000 DPI
 • 1 ms svarsfrekvens
 • RGB-belysning
 • 6 programmerbara knappar
 • Optisk sensor

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech G403 Prodigy Hero avancerade funktioner och teknik för att ge även de mest krävande spelarna en hög prestanda. G403 är 8 gånger snabbare än en vanlig standarmus och har den mest avancerade spelmussensor i världen vilket gör att du kan förlita dig på snabbare responstid. Med ett justerbart viktsystem och en anpassningsbar RGB-belysning som synkroniserar sig efter ditt spel kan du skräddarsy din spelupplevelse. 

Ovansidan på Logitech G403 Prodigy Hero

Prestanda för gaming

Logitech G403 Prodigy Hero kommunicerar med upp till 1 000 rapporteringar i sekunden vilket är 8 gånger snabbare än en vanlig standardmus. Detta innebär att skärmen svarar i princip ögonblickligen när du klickar på eller flyttar musen vilket gör att du får en stabil gamingmus som du kan lita på.

Fantastisk precision i ditt spel

I Logitechs gamingmus G403 finns en avancerad spelmussensor för att du ska kunna öka din precision som aldrig förr. Den avancerade sensorn används av e-sportproffs världen runt och är enormt exakt och konsekvent. Spelmusens sensorprestanda gör att du kan förlita dig på en snabbare responstid med ett exakt sikte. 

Sensor på Logitech G403 Prodigy HERO

Dubbla gummigrepp för överlägsen komfort

Gamingmusen G403 har ett gummigrepp på både vänster och högersida för att du ska få en extra bra kontroll. Den har en låg vikt och är ergonomiskt designad efter din hand för att ge dig en långvarig komfort, oavsett hur länge du sitter och spelar. 

Skräddarsy din gamingmus

RGB-belysningen i G403 är speldriven och har ett full-spektrum som reagerar på aktivitet i spelet, ljud och skärmfärger. Med Logitech G HUB-spelprogramvara kan du anpassa belysningsanimationer och effekter med över 16,8 miljoner färger för att matcha din gamingmus med din utrustning.  

Justerbart viktsystem på Logitech G403 Prodigy Hero

Det justerbara viktsystemet  med en medföljande 10 g tilläggsvikt ger dig ytterligare möjligheter till att anpassa din spelmus efter dina önskemål. Vikten justeras enkelt och smidigt på  undersidan av spelmusen. 

Titta även på

(10 st)
 • HERO 16K-sensor
 • Justera vikt och balans
 • Underlagskalibrering

699:-

Titta även på

(10 st)
 • HERO 16K-sensor
 • Justera vikt och balans
 • Underlagskalibrering

699:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1009267 Logitech Logitech G403 Prodigy Hero 910-005633 Logitech G403 Prodigy Hero avancerade funktioner och teknik för att ge även de mest krävande spelarna en hög prestanda. G403 är 8 gånger snabbare än en vanlig standarmus och har den mest avancerade spelmussensor i världen vilket gör att du kan förlita dig på snabbare responstid. Med ett justerbart viktsystem och en anpassningsbar RGB-belysning som synkroniserar sig efter ditt spel kan du skräddarsy din spelupplevelse.  Prestanda för gaming Logitech G403 Prodigy Hero kommunicerar med upp till 1 000 rapporteringar i sekunden vilket är 8 gånger snabbare än en vanlig standardmus. Detta innebär att skärmen svarar i princip ögonblickligen när du klickar på eller flyttar musen vilket gör att du får en stabil gamingmus som du kan lita på. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Fantastisk precision i ditt spel I Logitechs gamingmus G403 finns en avancerad spelmussensor för att du ska kunna öka din precision som aldrig förr. Den avancerade sensorn används av e-sportproffs världen runt och är enormt exakt och konsekvent. Spelmusens sensorprestanda gör att du kan förlita dig på en snabbare responstid med ett exakt sikte.  Dubbla gummigrepp för överlägsen komfort Gamingmusen G403 har ett gummigrepp på både vänster och högersida för att du ska få en extra bra kontroll. Den har en låg vikt och är ergonomiskt designad efter din hand för att ge dig en långvarig komfort, oavsett hur länge du sitter och spelar.  Skräddarsy din gamingmus RGB-belysningen i G403 är speldriven och har ett full-spektrum som reagerar på aktivitet i spelet, ljud och skärmfärger. Med Logitech G HUB-spelprogramvara kan du anpassa belysningsanimationer och effekter med över 16,8 miljoner färger för att matcha din gamingmus med din utrustning.   Det justerbara viktsystemet  med en medföljande 10 g tilläggsvikt ger dig ytterligare möjligheter till att anpassa din spelmus efter dina önskemål. Vikten justeras enkelt och smidigt på  undersidan av spelmusen.  Trådbunden mus 3,8 6 599 SEK 599 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingmus
 3. Trådbunden mus