Gamingmus med RGB-belysning och snabb optisk sensor

Marvo G958 gaming mouse

  Art.nr: 1008605
  • 10000 DPI optisk sensor
  • RGB-belysning
  • 9 programmerbara knappar
  • Ergonomisk design
  • Texturerat sidogrepp

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Marvo Scorpion G958 är en gamingmus med riktigt häftig RGB-belysning och sju programmerbara knappar. Den optiska sensorn Pixart 3325 tillåter en DPI på upp till 10000 och musen kommer förprogrammerad med sex DPI-steg som du enkelt byter mellan. Musens mjukvara låter dig skräddarsy färger, inställningar och knappar till att passa just dig. 

För tumgreppet så har gamingmusen en texturerad yta för ett stabilt grepp så att du inte tappar musen under intensiva stunder i spelen. Dessutom har Marvo Scorpion G958 en 1,8 meter lång USB-sladd så att du kan spela obehindrat.

Marco Scorpion G958

Pixart 3325 optisk sensor

Marco Scorpion G958 har en optisk sensor som kan leverera upp till 10000 DPI och har en polling rate på upp till 1000 Hz. Polling rate är en teknisk term som förklarar hur ofta musen rapporterar rörelser och andra inputs till din dator. 1000 Hz i polling rate innebär att musen rapporterar rörelser till datorn 1000 gånger i sekunden, för en precis och responsiv spelkänsla. 

Programmerbara knappar

Marvo har en mjukvara som ger dig full kontroll över musens nio programmerbara knappar. Skapa och växla mellan profiler beroende på vilket spel du spelar och var säker på att varje knapp är konfigurerad för att göra det du vill, när du vill det.

Designad för gaming

Gamingmusen Marvo Scorpion G958 är utrustad med brytare som har en bekräftad livslängd på 20 miljoner klick. Med en mus som är utformad för gaming kan du vara trygg i att prestandan har prioriterats. Det är dessutom viktigt att ha en mus som är skön att hålla i. Med matt yta och högprofils-design kan du dra nytta av fantastiskt god kontroll, oavsett grepptyp.

1008605 Marvo Marvo G958 gaming mouse G958 Marvo Scorpion G958 är en gamingmus med riktigt häftig RGB-belysning och sju programmerbara knappar. Den optiska sensorn Pixart 3325 tillåter en DPI på upp till 10000 och musen kommer förprogrammerad med sex DPI-steg som du enkelt byter mellan. Musens mjukvara låter dig skräddarsy färger, inställningar och knappar till att passa just dig.  För tumgreppet så har gamingmusen en texturerad yta för ett stabilt grepp så att du inte tappar musen under intensiva stunder i spelen. Dessutom har Marvo Scorpion G958 en 1,8 meter lång USB-sladd så att du kan spela obehindrat. Pixart 3325 optisk sensor Marco Scorpion G958 har en optisk sensor som kan leverera upp till 10000 DPI och har en polling rate på upp till 1000 Hz. Polling rate är en teknisk term som förklarar hur ofta musen rapporterar rörelser och andra inputs till din dator. 1000 Hz i polling rate innebär att musen rapporterar rörelser till datorn 1000 gånger i sekunden, för en precis och responsiv spelkänsla.  Programmerbara knappar Marvo har en mjukvara som ger dig full kontroll över musens nio programmerbara knappar. Skapa och växla mellan profiler beroende på vilket spel du spelar och var säker på att varje knapp är konfigurerad för att göra det du vill, när du vill det. Designad för gaming Gamingmusen Marvo Scorpion G958 är utrustad med brytare som har en bekräftad livslängd på 20 miljoner klick. Med en mus som är utformad för gaming kan du vara trygg i att prestandan har prioriterats. Det är dessutom viktigt att ha en mus som är skön att hålla i. Med matt yta och högprofils-design kan du dra nytta av fantastiskt god kontroll, oavsett grepptyp. Trådbunden mus 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmus
  3. Trådbunden mus