Gamingmus med sidoknapp anpassad för MMORPG och MOBA-spel

Marvo G960 gaming mouse

  Art.nr: 1008606
  • 800 - 9000 DPI
  • 12 st programmerbara knappar
  • Optisk sensor
  • RGB-belysning med olika ljuseffekter
  • Ergonomisk design

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Marvo Scorpion G960 är en gamingmus som med en speciell sidoknapp anpassad för MMORPG (massive multiplayer online role-playing game) eller MOBA- (multiplayer online battle arena) spel är ett perfekt val för den som vill ha snabb tillgång till macron och händelser i spelet.

Marvo Scorpion G960

Snygg och diskret RGB-belysning

Marvo Scorpion G960 har i underkant en LED-slinga för RGB-belysning. Den är om man önskar väldigt diskret och smakfull för att inte väcka för mycket uppmärksamhet om man till exempel sitter i vardagsrummet och spelar. Olika ljusscheman kan man välja i programvaran till musen.

Gamingklassad optisk sensor

G960 har en optisk sensor som kan leverera upp till 9000 DPI och har en polling rate på 1000 Hz. Polling rate är en teknisk term som förklarar hur ofta musen rapporterar rörelser och andra inputs till din dator. 1000 Hz i polling rate innebär att musen rapporterar rörelser till datorn 1000 gånger i sekunden, för en precis och responsiv spelkänsla. 

Programmera knapparna som du vill

Marvo har utvecklat en mjukvara som ger dig full kontroll över musens 12 programmerbara knappar. Skapa och växla mellan profiler beroende på vilket spel du spelar och var säker på att varje knapp är konfigurerad för att göra det du vill, när du vill det.

12 programmerbara knappar

Marvo har utvecklat en mjukvara som ger dig full kontroll över musens 12 programmerbara knappar. Skapa och växla mellan profiler beroende på vilket spel du spelar och var säker på att varje knapp är konfigurerad för att göra det du vill, när du vill det.

Marvo Scorpion G960
Marvo Scorpion G960

Brytare med lång livslängd

Musen är utrustad med brytare som har en bekräftad livslängd på 20 miljoner klick. Med en mus som är utformad för gaming kan du vara trygg i att prestandan har prioriterats. Det är dessutom viktigt att ha en mus som är skön att hålla i. Med matt yta och högprofils-design kan du dra nytta av fantastiskt god kontroll, oavsett grepptyp.

DPI-switch

Med den inbyggda DPI-switchen kan du anpassa musens känslighet beroende på situation, det ger dig snabbt total kontroll för varje tillfälle. Du kan ställa in musen mellan 800-9000 DPI, du hittar DPI-switchen på ovansidan av musen. I programvaran kan den dedikerade knappen för DPI programmeras om till andra funktioner om så önskas.

1008606 Marvo Marvo G960 gaming mouse G960 Marvo Scorpion G960 är en gamingmus som med en speciell sidoknapp anpassad för MMORPG (massive multiplayer online role-playing game) eller MOBA- (multiplayer online battle arena) spel är ett perfekt val för den som vill ha snabb tillgång till macron och händelser i spelet. Snygg och diskret RGB-belysning Marvo Scorpion G960 har i underkant en LED-slinga för RGB-belysning. Den är om man önskar väldigt diskret och smakfull för att inte väcka för mycket uppmärksamhet om man till exempel sitter i vardagsrummet och spelar. Olika ljusscheman kan man välja i programvaran till musen. Gamingklassad optisk sensor G960 har en optisk sensor som kan leverera upp till 9000 DPI och har en polling rate på 1000 Hz. Polling rate är en teknisk term som förklarar hur ofta musen rapporterar rörelser och andra inputs till din dator. 1000 Hz i polling rate innebär att musen rapporterar rörelser till datorn 1000 gånger i sekunden, för en precis och responsiv spelkänsla.  Programmera knapparna som du vill Marvo har utvecklat en mjukvara som ger dig full kontroll över musens 12 programmerbara knappar. Skapa och växla mellan profiler beroende på vilket spel du spelar och var säker på att varje knapp är konfigurerad för att göra det du vill, när du vill det. 12 programmerbara knappar Marvo har utvecklat en mjukvara som ger dig full kontroll över musens 12 programmerbara knappar. Skapa och växla mellan profiler beroende på vilket spel du spelar och var säker på att varje knapp är konfigurerad för att göra det du vill, när du vill det. Brytare med lång livslängd Musen är utrustad med brytare som har en bekräftad livslängd på 20 miljoner klick. Med en mus som är utformad för gaming kan du vara trygg i att prestandan har prioriterats. Det är dessutom viktigt att ha en mus som är skön att hålla i. Med matt yta och högprofils-design kan du dra nytta av fantastiskt god kontroll, oavsett grepptyp. DPI-switch Med den inbyggda DPI-switchen kan du anpassa musens känslighet beroende på situation, det ger dig snabbt total kontroll för varje tillfälle. Du kan ställa in musen mellan 800-9000 DPI, du hittar DPI-switchen på ovansidan av musen. I programvaran kan den dedikerade knappen för DPI programmeras om till andra funktioner om så önskas. Trådbunden mus 5 1 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmus
  3. Trådbunden mus