Ergonomisk gamingmus med fyra RGB-ljuseffekter

Marvo M425G gaming mouse

  Art.nr: 1008603
  • 3200 DPI optisk sensor
  • RGB-belysning med fyra olika ljuseffekter
  • 7 programmerbara knappar
  • Ergonomisk design
  • Matt yta för ett stadigt grepp

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Marvo M425G är en gamingmus med häftig RGB-belysning och sju programmerbara knappar. Den optiska sensorn tillåter en DPI på upp till 3200 och musen kommer förprogrammerad med fyra DPI-steg som du enkelt byter mellan med ett knapptryck. Musens mjukvara låter dig skräddarsy inställningar och knappar till att passa just dig. 

Ergonomiskt designad

Musen är utrustad med brytare som har en bekräftad livslängd på tre miljoner klick. Med en mus som är utformad för gaming kan du vara trygg i att prestandan har prioriterats. Det är dessutom viktigt att ha en mus som är skön att hålla i. Med matt yta och högprofils-design kan du dra nytta av fantastiskt god kontroll, oavsett grepptyp.

Gamingklassad optisk sensor

M425G har en optisk sensor som kan leverera upp till 3200 DPI och har en polling rate på 125 Hz. Polling rate är en teknisk term som förklarar hur ofta musen rapporterar rörelser och andra inputs till din dator. 125 Hz i polling rate innebär att musen rapporterar rörelser till datorn 125 gånger i sekunden, för en precis och responsiv spelkänsla. 

Programmera knapparna som du vill

Marvo har utvecklat en mjukvara som ger dig full kontroll över musens knappar. Skapa och växla mellan profiler beroende på vilket spel du spelar och var säker på att varje knapp är konfigurerad för att göra det du vill, när du vill det.

1008603 Marvo Marvo M425G gaming mouse M425G Marvo M425G är en gamingmus med häftig RGB-belysning och sju programmerbara knappar. Den optiska sensorn tillåter en DPI på upp till 3200 och musen kommer förprogrammerad med fyra DPI-steg som du enkelt byter mellan med ett knapptryck. Musens mjukvara låter dig skräddarsy inställningar och knappar till att passa just dig.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Ergonomiskt designad Musen är utrustad med brytare som har en bekräftad livslängd på tre miljoner klick. Med en mus som är utformad för gaming kan du vara trygg i att prestandan har prioriterats. Det är dessutom viktigt att ha en mus som är skön att hålla i. Med matt yta och högprofils-design kan du dra nytta av fantastiskt god kontroll, oavsett grepptyp. Gamingklassad optisk sensor M425G har en optisk sensor som kan leverera upp till 3200 DPI och har en polling rate på 125 Hz. Polling rate är en teknisk term som förklarar hur ofta musen rapporterar rörelser och andra inputs till din dator. 125 Hz i polling rate innebär att musen rapporterar rörelser till datorn 125 gånger i sekunden, för en precis och responsiv spelkänsla.  Programmera knapparna som du vill Marvo har utvecklat en mjukvara som ger dig full kontroll över musens knappar. Skapa och växla mellan profiler beroende på vilket spel du spelar och var säker på att varje knapp är konfigurerad för att göra det du vill, när du vill det. Trådbunden mus 4,1 7 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingmus
  3. Trådbunden mus