Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stilren gamingmus med A-RGB-belysning

Mission SG Caladrius gaming mouse

  Art.nr: 1009117
 • Optisk sensor
 • 500-4000 DPI
 • A-RGB-belysning
 • 2 m textilklädd USB-kabel
 • Vikt: 148g
Paketpris

Kombinera med

Mission SG Caladrius mouse
Produkt du tittar på: Stilren gamingmus med A-RGB-belysning

349:-


 • Gamingpaket - Caladrius
  (-48:-)
 • Paketpris: 1 399:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mission SG Caladrius är en en serie av gamingprodukter för dig som vill ha en bekväm, snygg och diskret produkt som har RGB-belysning men ändå kan passa hem i det stilrena hemmet. Denna gamingmus i matt vit färg bjuder på en avancerad AVAGO 3050 IC-sensor med upp till 4000 DPI, A-RGB-belysning och flätad, trasselfri USB-kabel.

Caladrius 

Caladrius är enligt den romerska mytologin en snövit fågel som bor i kungens hus. Den sägs kunna absorbera sjukdomar in i sig själv och sedan flyga bort, göra sig av med sjukdomen och läka både sig själv och den sjuka personen.

Mission SG Caladrius

A-RGB-belysning

Musen har inbyggd RGB-belysning så att du själv får bestämma vilken färg som ska lysa upp din tillvaro. Välj mellan 16,8 miljoner färger från en unik färgpalett. Du kan också ställa in förinstallerade ljuseffekter, allt konfigureras enkelt genom den medföljande mjukvaran.

Den är av typen A-RGB vilket betyder att varje enskild LED-lampa är adresserbar på så vis att man kan välja separata färginställnignar för respektive LED-lampa och skapa sin egen stämning.

Avago-sensor för bättre precision

Med en optisk sensor får du bra precision oavsett underlag och får lätt övertaget i spelen du spelar. Caladrius har DPI inställning på upp till 4000 DPI.

HeatoN guidar - Så får du gaming-setupen att passa in i hemmet
HeatoN guidar - Så får du gaming-setupen att passa in i hemmet
Heaton testar - Hur bra är Mission SG?
Heaton testar - Hur bra är Mission SG?
1009117 1009117 Mission SG Mission SG Caladrius gaming mouse V50 Mission SG Caladrius är en en serie av gamingprodukter för dig som vill ha en bekväm, snygg och diskret produkt som har RGB-belysning men ändå kan passa hem i det stilrena hemmet. Denna gamingmus i matt vit färg bjuder på en avancerad AVAGO 3050 IC-sensor med upp till 4000 DPI, A-RGB-belysning och flätad, trasselfri USB-kabel. Caladrius  Caladrius är enligt den romerska mytologin en snövit fågel som bor i kungens hus. Den sägs kunna absorbera sjukdomar in i sig själv och sedan flyga bort, göra sig av med sjukdomen och läka både sig själv och den sjuka personen. A-RGB-belysning Musen har inbyggd RGB-belysning så att du själv får bestämma vilken färg som ska lysa upp din tillvaro. Välj mellan 16,8 miljoner färger från en unik färgpalett. Du kan också ställa in förinstallerade ljuseffekter, allt konfigureras enkelt genom den medföljande mjukvaran. Den är av typen A-RGB vilket betyder att varje enskild LED-lampa är adresserbar på så vis att man kan välja separata färginställnignar för respektive LED-lampa och skapa sin egen stämning. Avago-sensor för bättre precision Med en optisk sensor får du bra precision oavsett underlag och får lätt övertaget i spelen du spelar. Caladrius har DPI inställning på upp till 4000 DPI. Gamingmus med sladd 4,4 5 349 SEK 349 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingmus
 3. Gamingmus med sladd