Diskret gamingmus med avancerad optisk sensor

Razer Basilisk FPS Mouse - Mercury White

  Art.nr: 1010300
  • 16000 DPI
  • Scrollhjul med ställbart motstånd
  • DPI-växlare
  • Mekaniska brytare
  • 8 programmerbara knappar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Basilisk har världens mest avancerade optiska spelningssensor, ett scrollhjul med anpassningsbart motstånd för att passa användaren, två olika DPI-inställningar, speloptimerade Razer ™ Mekaniska brytare och drivs av Razer Chroma.

Ta dina FPS-färdigheter till nästa nivå med Razer Basilisk. Razer Basilisk är den ultimata FPS-musen med den i skrivande stund mest avancerade optiska sensorn i världen och beväpnad med funktioner som ett scrollhjul som man kan ändra motståndet på och en löstagbar DPI-koppling som låter dig tillfälligt byta DPI-inställningar.

16,000 DPI 5G optical sensor

Utrustad med den senaste Razer 5G optisk sensor som har äkta 16000 DPI får man som gamer en grym precision och prestanda, precis som man kräver av en mus framtagen för gaming. Alla spelare tjänar på att ha en mus med många möjligheter att justera och ställa in den för olika spel och situationer.

Ställbart motstånd i scrollhjulet

Razer Basilisk har en inställning som gör att du kan finjustera rullhjulets motstånd. Med din personliga preferens kommer du att perfekt kunna utföra bunnyhop, vapenbyten, nollställning och andra saker du använder scrollhjulet till. Inställningen för motstånd görs på undersidan av musen.

DPI-växel

För att ge dig absolut kontroll i stridens hetta, har Razer Basilisk en avtagbar DPI-växel som, när den hålls nere, gör att du tillfälligt kan ändra känsligheten för snabba rörelser och oöverträffad precision.

1010300 Razer Razer Basilisk FPS Mouse - Mercury White RZ01-02330300-R3M1 Basilisk har världens mest avancerade optiska spelningssensor, ett scrollhjul med anpassningsbart motstånd för att passa användaren, två olika DPI-inställningar, speloptimerade Razer ™ Mekaniska brytare och drivs av Razer Chroma. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Ta dina FPS-färdigheter till nästa nivå med Razer Basilisk. Razer Basilisk är den ultimata FPS-musen med den i skrivande stund mest avancerade optiska sensorn i världen och beväpnad med funktioner som ett scrollhjul som man kan ändra motståndet på och en löstagbar DPI-koppling som låter dig tillfälligt byta DPI-inställningar. 16,000 DPI 5G optical sensor Utrustad med den senaste Razer 5G optisk sensor som har äkta 16000 DPI får man som gamer en grym precision och prestanda, precis som man kräver av en mus framtagen för gaming. Alla spelare tjänar på att ha en mus med många möjligheter att justera och ställa in den för olika spel och situationer. Ställbart motstånd i scrollhjulet Razer Basilisk har en inställning som gör att du kan finjustera rullhjulets motstånd. Med din personliga preferens kommer du att perfekt kunna utföra bunnyhop, vapenbyten, nollställning och andra saker du använder scrollhjulet till. Inställningen för motstånd görs på undersidan av musen. DPI-växel För att ge dig absolut kontroll i stridens hetta, har Razer Basilisk en avtagbar DPI-växel som, när den hålls nere, gör att du tillfälligt kan ändra känsligheten för snabba rörelser och oöverträffad precision. Trådbunden mus 5 1 799 SEK 799 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmus
  3. Trådbunden mus