Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Optisk gamingmus med världens mest avancerade sensor

Razer DeathAdder Elite

  Art.nr: 240155
 • Gaming-optimerade mekaniska brytare
 • Prisad ergonomisk design
 • Razer Chroma RGB-ljus
 • 7 programmerbara knappar
 • 16000 DPI

Kombinera med

Razer DeathAdder Elite
Optisk gamingmus med världens mest avancerade sensor

599:-


 • Pris: 1 498:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Razer DeathAdder Elite är det senaste tillskottet i Razer's flotta med gamingutrustning. Den har efter krav och feedback från eSport-världen designats och formats för att vara så responsiv och snabb det bara går. Vill du ha fördel mot dina motspelare är DeathAdder Elite det självklara valet.

Ny högpresterande optisk sensor

Razer DeathAdder Elite är utrustad med en ny optisk sensor på eSport-nivå med hela 16000 DPI och spårning på 450 tum per sekund (IPS). Det ger dig möjligheten att uppleva fördelen att spela med den snabbaste sensorn i världen. DeathAdder Elite är utrustad med 7 programmerbara knappar och blixtsnabba brytare. Det innebär ett grym och exakt spelupplevelse.

Konstruerad för att definiera om normer för precision och hastighet krossar DeathAdder Elite med en noggrannhet på 99,4%, så att dina kommandon ger en direkt respons på skärmen utan hack eller misstag.

Mekaniska brytare

DeathAdder Elite är utrustad med helt nya mekaniska brytare från Omron. Brytarna är optimerade för att ge dig de snabbaste responstiderna när du lirar - brytarna är dessutom oerhört tåliga och klarar upp till 50 miljoner klick. 

Prisbelönt gaming-ergonomi 

Spela med högsta möjliga komfort tack vare Razers ergonomiskt utformade linjer. DeathAdder är dessutom utrustad med två gummigrepp på sidorna vilket ger dig total kontroll när du lirar. Det minskar risken att du blir trött i handen - även efter flera timmars spelande. 

Razer Chroma-belysning

Anpassa utseendet på gamingmusen efter din personliga smak. Med Chroma Lighting kan du ställa in personliga ljuseffekter - på både scroll-hjulet, logon och de mekaniska knapparna. Välj mellan olika pulserande och svepande effekter med ett spektrum på över 16,8 miljoner färger. Det gör att du kan skapa en personlig gamingmus som speglar din unika spelstil.

Titta även på

(8 st)
 • HERO 16K-sensor
 • Justera vikt och balans
 • Underlagskalibrering

699:-

Titta även på

(8 st)
 • HERO 16K-sensor
 • Justera vikt och balans
 • Underlagskalibrering

699:-

240155 Razer Razer DeathAdder Elite RZ01-02010100-R3G1 Razer DeathAdder Elite är det senaste tillskottet i Razer's flotta med gamingutrustning. Den har efter krav och feedback från eSport-världen designats och formats för att vara så responsiv och snabb det bara går. Vill du ha fördel mot dina motspelare är DeathAdder Elite det självklara valet. Ny högpresterande optisk sensor Razer DeathAdder Elite är utrustad med en ny optisk sensor på eSport-nivå med hela 16000 DPI och spårning på 450 tum per sekund (IPS). Det ger dig möjligheten att uppleva fördelen att spela med den snabbaste sensorn i världen. DeathAdder Elite är utrustad med 7 programmerbara knappar och blixtsnabba brytare. Det innebär ett grym och exakt spelupplevelse. Konstruerad för att definiera om normer för precision och hastighet krossar DeathAdder Elite med en noggrannhet på 99,4%, så att dina kommandon ger en direkt respons på skärmen utan hack eller misstag. Mekaniska brytare DeathAdder Elite är utrustad med helt nya mekaniska brytare från Omron. Brytarna är optimerade för att ge dig de snabbaste responstiderna när du lirar - brytarna är dessutom oerhört tåliga och klarar upp till 50 miljoner klick.  Prisbelönt gaming-ergonomi  Spela med högsta möjliga komfort tack vare Razers ergonomiskt utformade linjer. DeathAdder är dessutom utrustad med två gummigrepp på sidorna vilket ger dig total kontroll när du lirar. Det minskar risken att du blir trött i handen - även efter flera timmars spelande.  Razer Chroma-belysning Anpassa utseendet på gamingmusen efter din personliga smak. Med Chroma Lighting kan du ställa in personliga ljuseffekter - på både scroll-hjulet, logon och de mekaniska knapparna. Välj mellan olika pulserande och svepande effekter med ett spektrum på över 16,8 miljoner färger. Det gör att du kan skapa en personlig gamingmus som speglar din unika spelstil. Trådbunden mus 4,5 17 599 SEK 599 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingmus
 3. Trådbunden mus