Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingmus utvecklad med e-sport i fokus

SteelSeries Rival 110 - Matte Black

  Art.nr: 1002531
  • TrueMove1 optisk sensor
  • 1:1 spårning med 7200 CPI och 240 IPS
  • 6-knappar
  • Mekaniska knappar
  • Lätt vikt på 87,5 g

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Rival 110 är en strömlinjeformad, ren prestations-spelmus som är konstruerad med den nya optiska TrueMove1-sensorn med 1-till-1 spårning och 30 miljoner garanterade klick på de mekaniska knapparna för livslång hållbarhet.

Med feedback från e-sport

Med feedback från esports-proffs har Rival 110 utrustats med 6 knappar, en ergonomisk design som passar alla typer av spelare har gamingmusen utvecklats med esport i fokus.

Perfekt passform

Rival 110-formen har skulpterats för spelare som föredrar en mindre formfaktor. Oavsett om du använder ett grepp som involverar hela handen eller endast fingertopparna kommer formen att ge perfekt komfort för långa och intensiva spel sessioner.

Steelseries Engine

SteelSeries Engine Software låser upp ett imponerande urval utav Engine Apps som gör anpassningen av RGB-belysningen enkel och intuitiv. Discord- och GameSense-applikationerna möjliggör chattmeddelanden, händelser i spelet och mycket mer.

PrismSync RGB

Synkronisera dynamiska flerfärgseffekter mellan alla dina SteelSeries Prism-aktiverade produkter. Allt från belysningseffekter till komplexa ljusshower ger PrismSync dig möjligheten att synca inställningen på till exempel musen till Steelseries musmatta eller tangentbord.

1002531 SteelSeries SteelSeries Rival 110 - Matte Black 62466 Rival 110 är en strömlinjeformad, ren prestations-spelmus som är konstruerad med den nya optiska TrueMove1-sensorn med 1-till-1 spårning och 30 miljoner garanterade klick på de mekaniska knapparna för livslång hållbarhet. Med feedback från e-sport Med feedback från esports-proffs har Rival 110 utrustats med 6 knappar, en ergonomisk design som passar alla typer av spelare har gamingmusen utvecklats med esport i fokus. Perfekt passform Rival 110-formen har skulpterats för spelare som föredrar en mindre formfaktor. Oavsett om du använder ett grepp som involverar hela handen eller endast fingertopparna kommer formen att ge perfekt komfort för långa och intensiva spel sessioner. Steelseries Engine SteelSeries Engine Software låser upp ett imponerande urval utav Engine Apps som gör anpassningen av RGB-belysningen enkel och intuitiv. Discord- och GameSense-applikationerna möjliggör chattmeddelanden, händelser i spelet och mycket mer. PrismSync RGB Synkronisera dynamiska flerfärgseffekter mellan alla dina SteelSeries Prism-aktiverade produkter. Allt från belysningseffekter till komplexa ljusshower ger PrismSync dig möjligheten att synca inställningen på till exempel musen till Steelseries musmatta eller tangentbord. Trådbunden mus 4,2 4 349 SEK 349 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmus
  3. Trådbunden mus