Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingmus med TrueMove3-sensor och OLED-skärm

SteelSeries Rival 710 Gaming Mouse

  Art.nr: 1005328
  • TrueMove3 optisk sensor
  • 1:1 spårning med 12000 CPI och 350 IPS
  • OLED-skärm
  • Mekaniska knappar
  • Modulära delar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Steelseries Rival 710 ger dig en prestanda du aldrig tidigare har skådat. Rival 710 har en anpassad TrueMove3 12.000 CPI, 350 IPS optisk sensor och en inbyggd OLED-skärm för meddelanden och animationer. Taktila varningar fördjupar dig i spelet, medan de förstärkta split-trigger-knapparna och 60 miljoner klickbyten ger extrem hållbarhet för att hålla dig i striden under lång tid.

TrueMove3-sensor

Den nya TrueMove3-sensorn har en blixtsnabb spårningsrespons med ultralåg latens för att leverera den mest naturliga och precisa musstyrningen som finns. Upplev en 1:1-spårning i sann e-sportsprestanda. Med 12 000 CPI använder TrueMove3 ny och avancerad jitterreduktion för naturlig musstyrning utan att påverka responstiden.

TrueMove3 är en 12.000 CPI, 350 IPS optisk sensor, byggd exklusivt med industriledande PixArt. I stället för att fokusera på CPI är TrueMove3 konstruerad för äkta 1 till 1 spårning. Att flytta ett visst avstånd på en musmatta resulterar i samma exakta avstånd på skärmen, utan att lida av fördröjning eller interpolering.

OLED-skärm

Information är livsviktigt när man spelar, därför har Steelseries utrustat Rival 710 med en helt anpassningsbar OLED-skärm. Få tillgång till känslighetsinställningar, statistik i spelet, knappkartläggning och personifiera skärmen med ditt spelarnamn eller favoritlagets logo. Inget är omöjligt med Steelseries Rival 710.

Bli ett med ditt spel

Musen är inte längre bara en inmatningsenhet, du kan nu känna av in-game-händelser som hjälper till med kritisk beslutsfattande. Anpassa alla aspekter av varningarna från intensitet till vibrationsmönster. Känn av en vibration när din attack är redo, eller din hälsa är låg, eller känn av när det är dags att ladda om ditt vapen

Hög prestanda och livslängd

Den låga fördröjningens prestanda levereras av en kraftfull 32-bitars ARM-processor och en lång hållbarhet garanteras av ett slitstarkt silikongrepp och mekaniska knappar som klarar upp till 60 miljoner klick.

Enkelt att byta delar

En modulär design gör det möjligt att byta ut sensorn, kabeln eller kåpan, så musen passar dina personliga preferenser och är redo för framtiden när nya sensorer släpps.  Steelseries Rival 710 är utvecklat med tre grundläggande principer, revolutionerande prestanda, orealistisk hållbarhet och kraftfull flexibilitet. 

Steelseries Engine

SteelSeries Engine Software låser upp ett imponerande urval utav Engine Apps som gör anpassningen av RGB-belysningen enkel och intuitiv. Discord- och GameSense-applikationerna möjliggör chattmeddelanden, händelser i spelet och mycket mer.

1005328 SteelSeries SteelSeries Rival 710 Gaming Mouse 62334 Steelseries Rival 710 ger dig en prestanda du aldrig tidigare har skådat. Rival 710 har en anpassad TrueMove3 12.000 CPI, 350 IPS optisk sensor och en inbyggd OLED-skärm för meddelanden och animationer. Taktila varningar fördjupar dig i spelet, medan de förstärkta split-trigger-knapparna och 60 miljoner klickbyten ger extrem hållbarhet för att hålla dig i striden under lång tid. TrueMove3-sensor Den nya TrueMove3-sensorn har en blixtsnabb spårningsrespons med ultralåg latens för att leverera den mest naturliga och precisa musstyrningen som finns. Upplev en 1:1-spårning i sann e-sportsprestanda. Med 12 000 CPI använder TrueMove3 ny och avancerad jitterreduktion för naturlig musstyrning utan att påverka responstiden. TrueMove3 är en 12.000 CPI, 350 IPS optisk sensor, byggd exklusivt med industriledande PixArt. I stället för att fokusera på CPI är TrueMove3 konstruerad för äkta 1 till 1 spårning. Att flytta ett visst avstånd på en musmatta resulterar i samma exakta avstånd på skärmen, utan att lida av fördröjning eller interpolering. OLED-skärm Information är livsviktigt när man spelar, därför har Steelseries utrustat Rival 710 med en helt anpassningsbar OLED-skärm. Få tillgång till känslighetsinställningar, statistik i spelet, knappkartläggning och personifiera skärmen med ditt spelarnamn eller favoritlagets logo. Inget är omöjligt med Steelseries Rival 710. Bli ett med ditt spel Musen är inte längre bara en inmatningsenhet, du kan nu känna av in-game-händelser som hjälper till med kritisk beslutsfattande. Anpassa alla aspekter av varningarna från intensitet till vibrationsmönster. Känn av en vibration när din attack är redo, eller din hälsa är låg, eller känn av när det är dags att ladda om ditt vapen Hög prestanda och livslängd Den låga fördröjningens prestanda levereras av en kraftfull 32-bitars ARM-processor och en lång hållbarhet garanteras av ett slitstarkt silikongrepp och mekaniska knappar som klarar upp till 60 miljoner klick. Enkelt att byta delar En modulär design gör det möjligt att byta ut sensorn, kabeln eller kåpan, så musen passar dina personliga preferenser och är redo för framtiden när nya sensorer släpps.  Steelseries Rival 710 är utvecklat med tre grundläggande principer, revolutionerande prestanda, orealistisk hållbarhet och kraftfull flexibilitet.  Steelseries Engine SteelSeries Engine Software låser upp ett imponerande urval utav Engine Apps som gör anpassningen av RGB-belysningen enkel och intuitiv. Discord- och GameSense-applikationerna möjliggör chattmeddelanden, händelser i spelet och mycket mer. Trådbunden mus 699 SEK 699 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingmus
  3. Trådbunden mus