Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ultimat trådlös gamingmus för professionella Esportare

Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse

  Art.nr: 1004979
  • 1 ms svarsfrekvens
  • 100 - 16000 DPI
  • HERO 16 sensor
  • LIGHTSYNC RGB
  • Kompatibel med G PowerPlay

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech PRO Wireless togs fram för att skapa den ultimata gamingmusen för professionella esportare.Genom att jobba tillsammans med över 50 spelare under 2 år så togs den perfekta formen fram. Med sin form, vikt och känsla kombinerat med Logitech LIGHTSPEED och deras nya sensor HERO 16k. Resultatet blev en gamingmus hög prestanda och precision, vilket ger dig alla verktyg för att vinna matchen.

Innovativ sensor från Logitech

Som proffs eller hobbyspelare söker man alltid efter högre hastigheter och bättre precision, det gör även Logitech G. Med nya sensoren HERO 16K har världen nu en ny ledare inom gaming. För PRO Wireless har HERO 16K optimerats för att spåra hastigheter över 400 IPS utan att spinna ut. HERO 16K ger topp prestanda vid vilken känslighet som helst så som nollutjämning, acceleration eller filtrering från 100 till 16 000. Professionella kräver det bästa, och det är HERO 16K.

Maximal prestanda i flera år

PRO Wireless är konstruerad för att hålla och prestera maximalt trotts slit under träningar och turneringar. PRO wireless bygger på över 35 års erfarenhet inom teknik, test och framtagning av möss. Ytan på PRO är belagd för hållbarhet och grepp. Vänster och höger knapparna är designade för att tåla över 50 miljoner klick, vilket motsvarar en användning på 10 timmar varje dag i fem år.

Konfigurera efter dina önskemål

Logitech G PRO wireless är designad med flera programbara knappar som man enkelt kan stänga av helt eller programmera till det man önskar i Logitech Gaming Software. G PRO Wireless är även framtagen så att vänster och högerhänta personer kan använda musen utan att det blir ovant. För att ändra känsligheten på gamingmusen så har Logitech valt att sätta knappen på undersidan musen för att minimera risken att man av misstag ändrar känsligheten mitt under pågående match.

Kom snabbt igång med inbyggt minne

Med ett inbyggt minne kan du använda LGS för att spara dina inställningar direkt i musen för snabb och enkel användning i turneringssystem. Musinställningarna är konsekventa från hem till steg. Hoppa över installationen av anpassad programvara eller omkonfigurera dina inställningar. Hoppa direkt in i spelet och vinn.

1004979 Logitech Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse 910-005273 Logitech PRO Wireless togs fram för att skapa den ultimata gamingmusen för professionella esportare.Genom att jobba tillsammans med över 50 spelare under 2 år så togs den perfekta formen fram. Med sin form, vikt och känsla kombinerat med Logitech LIGHTSPEED och deras nya sensor HERO 16k. Resultatet blev en gamingmus hög prestanda och precision, vilket ger dig alla verktyg för att vinna matchen. Innovativ sensor från Logitech Som proffs eller hobbyspelare söker man alltid efter högre hastigheter och bättre precision, det gör även Logitech G. Med nya sensoren HERO 16K har världen nu en ny ledare inom gaming. För PRO Wireless har HERO 16K optimerats för att spåra hastigheter över 400 IPS utan att spinna ut. HERO 16K ger topp prestanda vid vilken känslighet som helst så som nollutjämning, acceleration eller filtrering från 100 till 16 000. Professionella kräver det bästa, och det är HERO 16K. Maximal prestanda i flera år PRO Wireless är konstruerad för att hålla och prestera maximalt trotts slit under träningar och turneringar. PRO wireless bygger på över 35 års erfarenhet inom teknik, test och framtagning av möss. Ytan på PRO är belagd för hållbarhet och grepp. Vänster och höger knapparna är designade för att tåla över 50 miljoner klick, vilket motsvarar en användning på 10 timmar varje dag i fem år. Konfigurera efter dina önskemål Logitech G PRO wireless är designad med flera programbara knappar som man enkelt kan stänga av helt eller programmera till det man önskar i Logitech Gaming Software. G PRO Wireless är även framtagen så att vänster och högerhänta personer kan använda musen utan att det blir ovant. För att ändra känsligheten på gamingmusen så har Logitech valt att sätta knappen på undersidan musen för att minimera risken att man av misstag ändrar känsligheten mitt under pågående match. Kom snabbt igång med inbyggt minne Med ett inbyggt minne kan du använda LGS för att spara dina inställningar direkt i musen för snabb och enkel användning i turneringssystem. Musinställningarna är konsekventa från hem till steg. Hoppa över installationen av anpassad programvara eller omkonfigurera dina inställningar. Hoppa direkt in i spelet och vinn. Trådlös mus 5 3 1290 SEK 1290 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmus
  3. Trådlös mus