Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Lättviktig gamingmus med 250 timmars batteritid

Logitech G305 Lightspeed Wireless Mouse White

  Art.nr: 1003880
  • HERO-sensor
  • 200 - 12 000 dpi
  • 6 programmerbara knappar
  • 250 timmars batteritid
  • Trådlös spelmus

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech G305 LIGHTSPEED  är en gamingmus med nästa generations HERO-sensor som levererar 12 000 DPI, medan LIGHTSPEED anslutningen ger en supersnabb avläsning på 1 ms. Logitech G305 levererar en livstid på 250 speltimmar från ett AA-batteri, med en indikator  som lyser upp när batteriet börjar ta slut. Tack vare en effektiv design väger G305 bara 99 gram. Den slitstarka, kompakta formen och inbyggd hållare för den trådlösa mottagaren gör G305 till en gamingmus som är enkel att ta med på resor.  Logitech G305 kommer även med 6 programmerbara knappar.

Nästa generations HERO-sensor

HERO, eller High Efficiency Rated Optical sensor är en utveckling som pågått i 3 år. Denna revolutionerande nya sensor är konstruerad för oöverträffad prestanda, samtidigt som den är 10 gånger effektiv än andra sensorer. Tack vare denna sensor så finns det en hel ny generation av högpresterande och hållbara trådlösa spelmöss.

HERO levererar noggrannhet vid hastigheter över 400 IPS över hela DPI-intervallet - från 200-12000 - med nollutjämning. HERO-sensorn ger spelarna oöverträffad respons, precision och effektivitet.

Snabbt och trådlöst med LIGHTSPEED 

Med genomgående teknik och design utvecklade Logitech G en robust trådlös lösning för att lösa de fundamentala problemen med latens, stabilitet och anslutningsmöjligheter. Slutresultatet är LIGHTSPEED, en trådlös lösning i proffsklass som faktiskt är snabbare än många sladdanslutna spelmöss.

För professionella spelare är millisekunder viktiga. Den trådlösa spelmusen från Logitech G var den första som användes i professionella CS:GO-turneringar där noggrannhet och känslighet verkligen spelar roll.

1003880 Logitech Logitech G305 Lightspeed Wireless Mouse White 910-005292 Logitech G305 LIGHTSPEED  är en gamingmus med nästa generations HERO-sensor som levererar 12 000 DPI, medan LIGHTSPEED anslutningen ger en supersnabb avläsning på 1 ms. Logitech G305 levererar en livstid på 250 speltimmar från ett AA-batteri, med en indikator  som lyser upp när batteriet börjar ta slut. Tack vare en effektiv design väger G305 bara 99 gram. Den slitstarka, kompakta formen och inbyggd hållare för den trådlösa mottagaren gör G305 till en gamingmus som är enkel att ta med på resor.  Logitech G305 kommer även med 6 programmerbara knappar. Nästa generations HERO-sensor HERO, eller High Efficiency Rated Optical sensor är en utveckling som pågått i 3 år. Denna revolutionerande nya sensor är konstruerad för oöverträffad prestanda, samtidigt som den är 10 gånger effektiv än andra sensorer. Tack vare denna sensor så finns det en hel ny generation av högpresterande och hållbara trådlösa spelmöss.HERO levererar noggrannhet vid hastigheter över 400 IPS över hela DPI-intervallet - från 200-12000 - med nollutjämning. HERO-sensorn ger spelarna oöverträffad respons, precision och effektivitet. Snabbt och trådlöst med LIGHTSPEED  Med genomgående teknik och design utvecklade Logitech G en robust trådlös lösning för att lösa de fundamentala problemen med latens, stabilitet och anslutningsmöjligheter. Slutresultatet är LIGHTSPEED, en trådlös lösning i proffsklass som faktiskt är snabbare än många sladdanslutna spelmöss.För professionella spelare är millisekunder viktiga. Den trådlösa spelmusen från Logitech G var den första som användes i professionella CS:GO-turneringar där noggrannhet och känslighet verkligen spelar roll. Trådlös mus 4,7 13 449 SEK 449 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmus
  3. Trådlös mus