Trådlösa G602 med mekaniska knappar & 250 h batteritid

Logitech G602 Wireless Gaming Mouse Spe ED

  Art.nr: 1010405
  • 250-2500 dpi
  • 11 programmerbara knappar
  • 250 timmars batteritid
  • DELTA ZERO™-sensorteknik
  • Trådlös 2,4 GHz

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech levererar en trådlös mus med upp till 250 timmars batteritid. G602 har försett med mekaniska brytare som gör att varje knapp kan hantera upp till 20 miljoner klick. På undersidan har musen tassar i fluoretenplast vilket ger låg friktion och eftertester visat sig kunna hålla för rörelser upp till 250 km/h. 

DELTA ZERO™-sensorteknik

G602 är den första trådlösa musen som kommer med den exklusivt optimerade sensorn Delta Zero. Musen levererar exakt markörkontroll och ser till att förlänga batteriets livslängd. Sensorn kan ställas in mellan 250-2500 dpi och kan därför läsa in exakta handrörelser utan någon som helst fördröjning. 

Batteritid

Logitech G602 ger dig hela 250 timmars batteritid i dess Performance-läge. Men om du istället byter till dess Endurance-läge så kan du komma upp till hela 1440 timmar. Det första läget är till för gaming, medans det senare ger bättre batteritid till följd av reducerad prestanda. G602 drivs av två standard AA-batterier.

11 programmerbara knappar

Med 11 stycken programmerbara knappar kommer din datorupplevelse att bli bekvämare samt att du får ett övertag mot dina fiender när du spelar, oavsett om du använder standardkonfigurationen eller programmerar knapparna själv. Nu kan du med ett knapptryck trigga funktioner som tidigare krävde att du gick in i menyer och letade fram det. Du kan bland annat placera push-to-talk på musen för enkel kommunikation.

Ergonomisk design

Logitech har tänkt på allt, musen har ett ergonomiskt grepp som har utformats för att musen ska kännas så bekväm som möjligt. Dpi-växlingen är alltid inom räckhåll för pekfingret och de glidskyddande greppen på sidorna ser till att musen ligger stadigt i din hand.

1010405 Logitech Logitech G602 Wireless Gaming Mouse Spe ED 910-003822 Logitech levererar en trådlös mus med upp till 250 timmars batteritid. G602 har försett med mekaniska brytare som gör att varje knapp kan hantera upp till 20 miljoner klick. På undersidan har musen tassar i fluoretenplast vilket ger låg friktion och eftertester visat sig kunna hålla för rörelser upp till 250 km/h.  DELTA ZERO™-sensorteknik G602 är den första trådlösa musen som kommer med den exklusivt optimerade sensorn Delta Zero. Musen levererar exakt markörkontroll och ser till att förlänga batteriets livslängd. Sensorn kan ställas in mellan 250-2500 dpi och kan därför läsa in exakta handrörelser utan någon som helst fördröjning.  Batteritid Logitech G602 ger dig hela 250 timmars batteritid i dess Performance-läge. Men om du istället byter till dess Endurance-läge så kan du komma upp till hela 1440 timmar. Det första läget är till för gaming, medans det senare ger bättre batteritid till följd av reducerad prestanda. G602 drivs av två standard AA-batterier. 11 programmerbara knappar Med 11 stycken programmerbara knappar kommer din datorupplevelse att bli bekvämare samt att du får ett övertag mot dina fiender när du spelar, oavsett om du använder standardkonfigurationen eller programmerar knapparna själv. Nu kan du med ett knapptryck trigga funktioner som tidigare krävde att du gick in i menyer och letade fram det. Du kan bland annat placera push-to-talk på musen för enkel kommunikation. Ergonomisk design Logitech har tänkt på allt, musen har ett ergonomiskt grepp som har utformats för att musen ska kännas så bekväm som möjligt. Dpi-växlingen är alltid inom räckhåll för pekfingret och de glidskyddande greppen på sidorna ser till att musen ligger stadigt i din hand. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Trådlös mus 4,5 4 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingmus
  3. Trådlös mus