G703 Wireless Lightspeed HERO

Logitech G703 Wireless Lightspeed HERO

  Art.nr: 1009268
  • 100–16 000 DPI
  • 1 ms svarsfrekvens
  • HERO 16K-sensor
  • LIGHTSPEED-teknologi
  • POWERPLAY-kompatibel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech G703 Wireless Lightspeed HERO kombinerar överlägsen komfort, hållbarhet och prestanda med en snygg design och ett bekvämt sidogrepp i gummi för kontroll. Du kan skräddarsy din spelupplevelse efter dina egna önskemål med en valbar vikt på 10 gram, RGB-belysning och genom 6 programmerbara knappar. Med den nya HERO 16K-sensorn ges exceptionell noggrannhet och precision med en känslighet på upp till 16 000 dpi. 

Alltid redo

Den avancerade metallfjäderspänningen håller de primära vänstra och högra musknapparna redo att agera med mindre kraft, vilket innebär en exceptionell knappkänsla, respons och konsekvens med varje klick. Med Logitech G703 Wireless Lightspeed HERO kan du ta ditt spelande till nästa nivå.

Upplev HERO-sensorn

HERO, eller High Efficiency Rated Optical sensor är en utveckling som pågått i 3 år. Denna revolutionerande nya 16K-sensor är konstruerad för oöverträffad prestanda, samtidigt som den är 10 gånger strömeffektiv än andra sensorer. Tack vare denna sensor så finns det en hel ny generation av högpresterande och hållbara trådlösa spelmöss. 

Logitech G703 Wireless Lightspeed HERO undersida

HERO levererar noggrannhet vid hastigheter över 400 IPS över hela DPI-intervallet, 100 - 16 000, med nollutjämning. HERO-sensorn ger spelarna oöverträffad respons, precision och effektivitet.

LIGHTSPEED-teknologi

Med genomgående teknik och design utvecklade Logitech G en robust trådlös lösning för att lösa de fundamentala problemen med latens, stabilitet och anslutningsmöjligheter. Slutresultatet är LIGHTSPEED, en trådlös lösning i proffsklass som faktiskt är snabbare än många sladdanslutna spelmöss. Du kan spela i upp till 35 timmar av kontinuerligt spel med standard LIGHTSYNC RGB-belysning.

För professionella spelare är millisekunder viktiga. Den trådlösa spelmusen från Logitech G var den första som användes i professionella CS:GO-turneringar där noggrannhet och känslighet verkligen spelar stor roll.

Logitech Lightsync RGB programvara

Anpassa din spelupplevese

RGB-belysningen i G703 är speldriven och har ett full-spektrum som reagerar på aktivitet i spelet, ljud och skärmfärger. Med Logitech G HUB-spelprogramvara kan du anpassa belysningsanimationer och effekter med över 16,8 miljoner färger för att matcha din gamingmus med din utrustning.  

1009268 Logitech Logitech G703 Wireless Lightspeed HERO 910-005641 Logitech G703 Wireless Lightspeed HERO kombinerar överlägsen komfort, hållbarhet och prestanda med en snygg design och ett bekvämt sidogrepp i gummi för kontroll. Du kan skräddarsy din spelupplevelse efter dina egna önskemål med en valbar vikt på 10 gram, RGB-belysning och genom 6 programmerbara knappar. Med den nya HERO 16K-sensorn ges exceptionell noggrannhet och precision med en känslighet på upp till 16 000 dpi.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Alltid redo Den avancerade metallfjäderspänningen håller de primära vänstra och högra musknapparna redo att agera med mindre kraft, vilket innebär en exceptionell knappkänsla, respons och konsekvens med varje klick. Med Logitech G703 Wireless Lightspeed HERO kan du ta ditt spelande till nästa nivå. Upplev HERO-sensorn HERO, eller High Efficiency Rated Optical sensor är en utveckling som pågått i 3 år. Denna revolutionerande nya 16K-sensor är konstruerad för oöverträffad prestanda, samtidigt som den är 10 gånger strömeffektiv än andra sensorer. Tack vare denna sensor så finns det en hel ny generation av högpresterande och hållbara trådlösa spelmöss.  HERO levererar noggrannhet vid hastigheter över 400 IPS över hela DPI-intervallet, 100 - 16 000, med nollutjämning. HERO-sensorn ger spelarna oöverträffad respons, precision och effektivitet. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> LIGHTSPEED-teknologi Med genomgående teknik och design utvecklade Logitech G en robust trådlös lösning för att lösa de fundamentala problemen med latens, stabilitet och anslutningsmöjligheter. Slutresultatet är LIGHTSPEED, en trådlös lösning i proffsklass som faktiskt är snabbare än många sladdanslutna spelmöss. Du kan spela i upp till 35 timmar av kontinuerligt spel med standard LIGHTSYNC RGB-belysning. För professionella spelare är millisekunder viktiga. Den trådlösa spelmusen från Logitech G var den första som användes i professionella CS:GO-turneringar där noggrannhet och känslighet verkligen spelar stor roll. Anpassa din spelupplevese RGB-belysningen i G703 är speldriven och har ett full-spektrum som reagerar på aktivitet i spelet, ljud och skärmfärger. Med Logitech G HUB-spelprogramvara kan du anpassa belysningsanimationer och effekter med över 16,8 miljoner färger för att matcha din gamingmus med din utrustning.   Trådlös mus 5 1 849 SEK 849 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmus
  3. Trådlös mus