Optimal gamingmus med fantastisk batteritid

Logitech G903 Lightspeed HERO 16K

  Art.nr: 1009269
  • HERO 16K-sensor
  • Konfigurerbar knapp-layout
  • 1 ms svarsfrekvens med LIGHTSPEED
  • Upp till 180 timmar trådlös användning per laddning
  • Lightsync RGB-belysning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech presenterar den trådlösa gamingmusen G903, som med sin LIGHTSPEED-teknik och avancerade HERO 16K-sensor tar det trådlösa spelandet till nästa nivå. Den ambidextriösa konfigurerbara knapp-layouten låter dig enkelt att justera musen för vänsterhänt eller högerhänt användning och ger dig tillgång till 7-11 extra programmerbara knappar. 

Spela utan gränser med LIGHTSPEED

Logitech G bestämde sig för att lösa de största problemen med trådlösa gamingmöss - anslutning, latens och batteritid. LIGHTSPEED är en trådlös helhetslösning som levererar låg latens och pålitlig prestanda. Från varje kretsväg till varenda liten krök i antenngeometrin har prestandan optimerats. Logitech simulerar och testar varje protokoll och algoritm så att de har maximal prestanda, även i de mest krävande spelmiljöerna.

Kärnan i HERO

HERO, eller High Efficiency Rated Optical sensor är en utveckling som pågått i 3 år. Denna revolutionerande nya sensor är designad för oöverträffad prestanda och fantastisk energieffektivitet. 

En perfekt placerad IR LED driver ljuset genom en innovativ dubbellins så att HERO-sensorn kan upptäcka, fånga upp och placera pixelprecisa rörelser med noggrant. Även det yttre höljet på HERO-mössen är optimerat för att tillhandahålla rätt mängd ljus och fokus till linsen. 

Varje komponent har genomgått mängder med timmar av tester och ingenjörskonst för att säkerställa utvecklingen av den optimala gamingsensorn.

Upp till 180 timmar batteritid per laddning

Kombinationen HERO 16K och LIGHTSPEED-tekniken resulterar i en otroligt energieffektiv gamingmus. Den senaste, förbättrade G903-serien har ett batteri som håller i upp till 180 timmar per laddning, eller 140 timmar med LIGHTSYNC RGB-belysning i full effekt. 

Det är nästan sex gånger längre än hos tidigare generationer av G903.

Anpassa belysningen med LIGHTSYNC RGB och G HUB

Välj mellan flera animationseffekter, ladda ner belysningsprofiler eller skapa dina egna avancerade effekter med Logitech G LIGHTSYNC. Anpassa färgen på samtliga av dina kompatibla Logitech-tillbehör och välj fritt i ett bibliotek med ca 16,8 miljoner färger.

1009269 Logitech Logitech G903 Lightspeed HERO 16K 910-005673 Logitech presenterar den trådlösa gamingmusen G903, som med sin LIGHTSPEED-teknik och avancerade HERO 16K-sensor tar det trådlösa spelandet till nästa nivå. Den ambidextriösa konfigurerbara knapp-layouten låter dig enkelt att justera musen för vänsterhänt eller högerhänt användning och ger dig tillgång till 7-11 extra programmerbara knappar.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Spela utan gränser med LIGHTSPEED Logitech G bestämde sig för att lösa de största problemen med trådlösa gamingmöss - anslutning, latens och batteritid. LIGHTSPEED är en trådlös helhetslösning som levererar låg latens och pålitlig prestanda. Från varje kretsväg till varenda liten krök i antenngeometrin har prestandan optimerats. Logitech simulerar och testar varje protokoll och algoritm så att de har maximal prestanda, även i de mest krävande spelmiljöerna. Kärnan i HERO HERO, eller High Efficiency Rated Optical sensor är en utveckling som pågått i 3 år. Denna revolutionerande nya sensor är designad för oöverträffad prestanda och fantastisk energieffektivitet. En perfekt placerad IR LED driver ljuset genom en innovativ dubbellins så att HERO-sensorn kan upptäcka, fånga upp och placera pixelprecisa rörelser med noggrant. Även det yttre höljet på HERO-mössen är optimerat för att tillhandahålla rätt mängd ljus och fokus till linsen. Varje komponent har genomgått mängder med timmar av tester och ingenjörskonst för att säkerställa utvecklingen av den optimala gamingsensorn. Upp till 180 timmar batteritid per laddning Kombinationen HERO 16K och LIGHTSPEED-tekniken resulterar i en otroligt energieffektiv gamingmus. Den senaste, förbättrade G903-serien har ett batteri som håller i upp till 180 timmar per laddning, eller 140 timmar med LIGHTSYNC RGB-belysning i full effekt. Det är nästan sex gånger längre än hos tidigare generationer av G903. Anpassa belysningen med LIGHTSYNC RGB och G HUB Välj mellan flera animationseffekter, ladda ner belysningsprofiler eller skapa dina egna avancerade effekter med Logitech G LIGHTSYNC. Anpassa färgen på samtliga av dina kompatibla Logitech-tillbehör och välj fritt i ett bibliotek med ca 16,8 miljoner färger. Trådlös mus 5 2 1390 SEK 1390 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmus
  3. Trådlös mus