Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlös gamingmus med 16000 DPI för otrolig respons

Razer Mamba Wireless Gaming Mouse

  Art.nr: 1005216
 • 16 000 DPI 5G optisk sensor
 • Trådad och trådlös anslutning
 • 7 programmerbara knappar
 • Upp till 50 timmars batteritid
 • 16,8 miljoner färgalternativ

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Razer Mamba Wireless är framtagen för eSports-atleten som kräver den allra bästa prestandan. Tack vare Razer's 5G optisk sensor med 16000 DPI, läser den varje musrörelse med en otrolig exakthet och hjälper dig när du som mest behöver det i viktiga matcher. Med 150% mer batterilivslängd än sin föregångare, är den full av spelkvalitetsfunktioner för avancerad trådlös prestanda. 

Spara dina inställningar

Razer Mamba Wireless har möjligheten att kunna spara dina inställningar direkt i det inbyggda minnet i gamingmusen. Programmera dina knappar, tilldela makron och automatiskt spara alla dina profilkonfigurationer till molnet. Och om du ska använda en dator utan internet eller Razer Synapse 3 installerat kan man spara upp till 5 profiler i det inbyggda minnet och få tillgång till dem omedelbart var som helst. Perfekt för den nya generationens e-sportare.

16,8 miljoner färgalternativ

Du kan enkelt via Razer Synapse gå in och välja mellan 16,8 miljoner färger du vill att musen skall lysa i samt om det skall vara dynamiskt eller justerbar. Med upp till 20 ljuszoner kan du skräddarsy hur din gamingmus ska se ut eller matcha med andra Razer produkter.

Mekaniska brytare

Razer Mamba Wireless kommer med nya Razer mekaniska brytare. Musknapparna är speciellt tillverkade för att kunna erbjuda dig enastående fördelar i de mest intensiva och krävande spelsessionerna. Designen har utformas tillsammans med Omro som är erkända för att vara bland världens mest framstående musknapp tillverkare. En förbättring med de nya knapparna är extremt snabb svarstid och den otroliga hållbarheten: knapparna tål nämligen upp till 50 miljoner klick!

Razer 5G-sensor

Utrustad med vår avancerade Razer 5G optiska sensor med äkta 16 000 DPI, en ny standard för precision och snabbhet. Med en upplösningsexakthet på 99,4 % hittar du snabbt målet. 

Titta även på

(5 st)
 • 1 ms svarsfrekvens
 • 100 - 16000 DPI
 • HERO 16 sensor

1 290:-

Titta även på

(5 st)
 • 1 ms svarsfrekvens
 • 100 - 16000 DPI
 • HERO 16 sensor

1 290:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1005216 Razer Razer Mamba Wireless Gaming Mouse RZ01-02710100-R3M1 Razer Mamba Wireless är framtagen för eSports-atleten som kräver den allra bästa prestandan. Tack vare Razer's 5G optisk sensor med 16000 DPI, läser den varje musrörelse med en otrolig exakthet och hjälper dig när du som mest behöver det i viktiga matcher. Med 150% mer batterilivslängd än sin föregångare, är den full av spelkvalitetsfunktioner för avancerad trådlös prestanda.  Spara dina inställningar Razer Mamba Wireless har möjligheten att kunna spara dina inställningar direkt i det inbyggda minnet i gamingmusen. Programmera dina knappar, tilldela makron och automatiskt spara alla dina profilkonfigurationer till molnet. Och om du ska använda en dator utan internet eller Razer Synapse 3 installerat kan man spara upp till 5 profiler i det inbyggda minnet och få tillgång till dem omedelbart var som helst. Perfekt för den nya generationens e-sportare. 16,8 miljoner färgalternativ Du kan enkelt via Razer Synapse gå in och välja mellan 16,8 miljoner färger du vill att musen skall lysa i samt om det skall vara dynamiskt eller justerbar. Med upp till 20 ljuszoner kan du skräddarsy hur din gamingmus ska se ut eller matcha med andra Razer produkter. Mekaniska brytare Razer Mamba Wireless kommer med nya Razer mekaniska brytare. Musknapparna är speciellt tillverkade för att kunna erbjuda dig enastående fördelar i de mest intensiva och krävande spelsessionerna. Designen har utformas tillsammans med Omro som är erkända för att vara bland världens mest framstående musknapp tillverkare. En förbättring med de nya knapparna är extremt snabb svarstid och den otroliga hållbarheten: knapparna tål nämligen upp till 50 miljoner klick! Razer 5G-sensor Utrustad med vår avancerade Razer 5G optiska sensor med äkta 16 000 DPI, en ny standard för precision och snabbhet. Med en upplösningsexakthet på 99,4 % hittar du snabbt målet.  Trådlös mus 5 4 989 SEK 989 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingmus
 3. Trådlös mus