Trådlös gamingmus med TrueMove3-sensor och ställbar vikt

SteelSeries Rival 650 Wireless Gaming Mouse

  Art.nr: 1005327
 • TrueMove3 optisk sensor
 • Trådlös gamingmus
 • LiftOff-sensor
 • 8 olika RGB-zoner
 • Över 24 timmars batteritid

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Steelseries Rival 650 Wireless är här! Rival 650 kommer med världens mest avancerade dubbla sensorsystem, TrueMove3+ för en kompromisslös frihet. Med Quantum Wireless får du känslan av en trådlös mus men med snabbheten och precisionen som hos en trådbunden gamingmus. Med 24 + timmars batterilivslängd, snabb laddning och anpassad tyngdpunktsstämning med 256 viktkonfigurationer är Rival 650 Wireless ett måste för att ta ditt spelande till nästa nivå.

Snabbladdning

Rival 650 Wireless leveras med en otrolig snabbladdning. Genom 15 minuters laddning ger Rival 650 hela 10 timmars speltid. Du behöver inte vänta under laddning. När din gamingmus laddas kan du spela med den under tiden. Med en batteritid på över 24 timmar behöver du aldrig vara orolig att din trådlösa gamingmus ska lägg av mitt under spelandet.

Optisk TrueMove3-sensor

Den nya TrueMove3-sensorn har en blixtsnabb spårningsrespons med ultralåg latens för att leverera den mest naturliga och precisa musstyrningen som finns. Upplev en 1:1-spårning i sann e-sportsprestanda. Med 12 000 CPI använder TrueMove3 ny och avancerad jitterreduktion för naturlig musstyrning utan att påverka responstiden.

TrueMove3 är en 12.000 CPI, 350 IPS optisk sensor, byggd exklusivt med industriledande PixArt. I stället för att fokusera på CPI är TrueMove3 konstruerad för äkta 1 till 1 spårning. Att flytta ett visst avstånd på en musmatta resulterar i samma exakta avstånd på skärmen, utan att lida av fördröjning eller interpolering.

RGB och programmerabara knappar

Gör din Rival personlig och var säker på att den håller sig så tack vare integrerat minne. Gamingmusen har sju programmerbara knappar så du kan skapa snabbkommandon och makron för dina favoritspel. 

RGB-belysningen är uppdelad i 8 olika zoner och kan anpassas helt efter dina önskemål. Välj fritt från 16,8 miljoner färger och anpassa dem till spelet vid exempelvis låg HP, låg ammo, träff på fienden och mycket mycket mer.

Justerbar vikt

Rival 600 har ett exklusivt viktsystem med 256 olika vikt- och balanskonfigurationer och ett anpassningsbart intervall från 96g till 128g vilket garanterar perfekt vikt och balans för alla. 

Steelseries Engine

SteelSeries Engine Software låser upp ett imponerande urval utav Engine Apps som gör anpassningen av RGB-belysningen enkel och intuitiv. Discord- och GameSense-applikationerna möjliggör chattmeddelanden, händelser i spelet och mycket mer.

Titta även på

(9 st)
 • 1 ms svarsfrekvens
 • 100 - 16000 DPI
 • HERO 16 sensor

1 279:-

Titta även på

(9 st)
 • 1 ms svarsfrekvens
 • 100 - 16000 DPI
 • HERO 16 sensor

1 279:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1005327 SteelSeries SteelSeries Rival 650 Wireless Gaming Mouse 62456 Steelseries Rival 650 Wireless är här! Rival 650 kommer med världens mest avancerade dubbla sensorsystem, TrueMove3+ för en kompromisslös frihet. Med Quantum Wireless får du känslan av en trådlös mus men med snabbheten och precisionen som hos en trådbunden gamingmus. Med 24 + timmars batterilivslängd, snabb laddning och anpassad tyngdpunktsstämning med 256 viktkonfigurationer är Rival 650 Wireless ett måste för att ta ditt spelande till nästa nivå. Snabbladdning Rival 650 Wireless leveras med en otrolig snabbladdning. Genom 15 minuters laddning ger Rival 650 hela 10 timmars speltid. Du behöver inte vänta under laddning. När din gamingmus laddas kan du spela med den under tiden. Med en batteritid på över 24 timmar behöver du aldrig vara orolig att din trådlösa gamingmus ska lägg av mitt under spelandet. Optisk TrueMove3-sensor Den nya TrueMove3-sensorn har en blixtsnabb spårningsrespons med ultralåg latens för att leverera den mest naturliga och precisa musstyrningen som finns. Upplev en 1:1-spårning i sann e-sportsprestanda. Med 12 000 CPI använder TrueMove3 ny och avancerad jitterreduktion för naturlig musstyrning utan att påverka responstiden. TrueMove3 är en 12.000 CPI, 350 IPS optisk sensor, byggd exklusivt med industriledande PixArt. I stället för att fokusera på CPI är TrueMove3 konstruerad för äkta 1 till 1 spårning. Att flytta ett visst avstånd på en musmatta resulterar i samma exakta avstånd på skärmen, utan att lida av fördröjning eller interpolering. RGB och programmerabara knappar Gör din Rival personlig och var säker på att den håller sig så tack vare integrerat minne. Gamingmusen har sju programmerbara knappar så du kan skapa snabbkommandon och makron för dina favoritspel.  RGB-belysningen är uppdelad i 8 olika zoner och kan anpassas helt efter dina önskemål. Välj fritt från 16,8 miljoner färger och anpassa dem till spelet vid exempelvis låg HP, låg ammo, träff på fienden och mycket mycket mer. Justerbar vikt Rival 600 har ett exklusivt viktsystem med 256 olika vikt- och balanskonfigurationer och ett anpassningsbart intervall från 96g till 128g vilket garanterar perfekt vikt och balans för alla.  Steelseries Engine SteelSeries Engine Software låser upp ett imponerande urval utav Engine Apps som gör anpassningen av RGB-belysningen enkel och intuitiv. Discord- och GameSense-applikationerna möjliggör chattmeddelanden, händelser i spelet och mycket mer. Trådlös mus 5 1 1099 SEK 1099 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingmus
 3. Trådlös mus