Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Corsair MM800 RGB POLARIS är en vidareutveckling av deras tåliga och populära gamingmusmattor. Denna nya version har istället för en hård yta, en yta med mjukt tyg för en bekvämare spelsession.

Försedd med en mäktig LED-belysning kring kanterna. Mattans mikrotextur och stora yta ger millimeterprecision och spårning oavsett spelstil. De 15 individuella RGB-zonerna innebär exakt och korrekt färgåtergivning och kan synkas med RGB-produkter från Corsair med CUE-mjukvaran för att få en optimal setup för gaming.

Mått: 350 x 260 x 5 mm

MM800 POLARIS ger dig gott om utrymme tack vare sina generösa mått. Det innebär blixtsnabba manövrar och storslagna drag utan att riskera brist på yta. 

Inbyggd USB pass-through 

Musmattan ansluter du till en ledig USB 2.0 eller 3.0-port på din PC. Den inbyggda USB-porten på mattans framsida fungerar sedan som en snabb och bekväm anslutning för din gamingmus!

Lågfriktionsyta

Spela med exakt grepp om spelet. Musmattan är utrustad med en lågfriktionsyta som garanterar pixelprecis spårning och är kalibrerad för både laser och optisk sensor. Undersidan är dessutom utrustad med texturerat gummi som garanterar halkfri stabilitet. 

Synka dina RGB-emheter

Skapa imponerande ljuseffekter genom att synkronisera alla dina gamingprodukter från Corsair med musmattan. Genom att aktivera Lighting Link i CUE (Corsair Utility Engine) Skapar du enhetliga färgmönster som garanterat kommer imponera på dina polare!

Titta även på

(0 st)
  • Mått: 350 x 260 x 5 mm
  • 15 RGB-belysta sektioner
  • Inbyggd USB pass-through

449:-

Titta även på

(0 st)
  • Mått: 350 x 260 x 5 mm
  • 15 RGB-belysta sektioner
  • Inbyggd USB pass-through

449:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Corsair Corsair Corsair MM800 RGB Polaris CH-9440021-EU Corsair MM800 RGB POLARIS är en vidareutveckling av deras tåliga och populära gamingmusmattor. Denna nya version har istället för en hård yta, en yta med mjukt tyg för en bekvämare spelsession. Försedd med en mäktig LED-belysning kring kanterna. Mattans mikrotextur och stora yta ger millimeterprecision och spårning oavsett spelstil. De 15 individuella RGB-zonerna innebär exakt och korrekt färgåtergivning och kan synkas med RGB-produkter från Corsair med CUE-mjukvaran för att få en optimal setup för gaming. Mått: 350 x 260 x 5 mm MM800 POLARIS ger dig gott om utrymme tack vare sina generösa mått. Det innebär blixtsnabba manövrar och storslagna drag utan att riskera brist på yta.  Inbyggd USB pass-through  Musmattan ansluter du till en ledig USB 2.0 eller 3.0-port på din PC. Den inbyggda USB-porten på mattans framsida fungerar sedan som en snabb och bekväm anslutning för din gamingmus! Lågfriktionsyta Spela med exakt grepp om spelet. Musmattan är utrustad med en lågfriktionsyta som garanterar pixelprecis spårning och är kalibrerad för både laser och optisk sensor. Undersidan är dessutom utrustad med texturerat gummi som garanterar halkfri stabilitet.  Synka dina RGB-emheter Skapa imponerande ljuseffekter genom att synkronisera alla dina gamingprodukter från Corsair med musmattan. Genom att aktivera Lighting Link i CUE (Corsair Utility Engine) Skapar du enhetliga färgmönster som garanterat kommer imponera på dina polare! Gamingmusmatta 599 SEK 599 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmusmatta