Extra stor musmatta med riktigt bra glid för gaming

Corsair Gaming MM350 Champion Series XL Edition

  Art.nr: 1007775
  • Mått: 450 x 400 x 5 mm
  • Vävd textilyta med bra glid
  • Halkfri gummibas
  • För möss med hög DPI
  • Yta av textil med sydda kanter

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Corsair MM350 XL har en extra stor yta på  450x400 mm och en svart yta som är utformad för att hjälpa dig som gamer att nå din fulla potential. Den 5 mm tjocka gummikonstruktionen hjälper till att mjuka ut ojämna skrivbordsytor och ser till att du är bekväm för längre spelstunder.

Spela med självförtroende tack vare den överlägsna kontrollen av en vävd textilyta med extra bra glid som är optimerad för högpresterande gamingmöss.

Corsair MM350 XL

Sydda kanter

Att ha sydda kanter på en musmatta är idag något man knappt kan klara sig utan. Det ger en lång livslängd på musmattan och du slipper kanter som fnasar upp sig och blir slitna fort. Dessutom är det bekvämare med en sydd kant än en vass vanlig kant som skaver dig på handleden.

1007775 Corsair Corsair Gaming MM350 Champion Series XL Edition CH-9413560-WW Corsair MM350 XL har en extra stor yta på  450x400 mm och en svart yta som är utformad för att hjälpa dig som gamer att nå din fulla potential. Den 5 mm tjocka gummikonstruktionen hjälper till att mjuka ut ojämna skrivbordsytor och ser till att du är bekväm för längre spelstunder. Spela med självförtroende tack vare den överlägsna kontrollen av en vävd textilyta med extra bra glid som är optimerad för högpresterande gamingmöss. Sydda kanter Att ha sydda kanter på en musmatta är idag något man knappt kan klara sig utan. Det ger en lång livslängd på musmattan och du slipper kanter som fnasar upp sig och blir slitna fort. Dessutom är det bekvämare med en sydd kant än en vass vanlig kant som skaver dig på handleden. Gamingmusmatta 149 SEK 149 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmusmatta