Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Extra stor halkfri gamingmusmatta med sydda kanter

Corsair Gaming MM350 Extended XL

  Art.nr: 1006881
  • Mått: 930 x 400 x 5 mm
  • Yta av textil med skyddade kanter
  • Halkfri gummibas
  • Ger dig ökad precision

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Corsair Gaming MM 350 Extended XL är en gamingmusmatta som är extra bred och extra lång så att både tangentbord och mus får plats. Musmattan har hög uthållighet samt en mjuk yta av textil. MM350 Extended XL lämpar sig utmärkt för gamingmöss med hög DPI och ger även ett dämpande underlag för ditt gamingtangentbord. 

Ta övertaget i spelet med millimeterprecision samt så låg friktion som möjligt, tack vare den genomtänkta textilytan. MM350 Extended XL är optimerad för både lasermöss och optiska möss. Den halkfria gummibasen hjälper mattan att ligga still på skrivbordet även när det går undan i spelet. 

1006881 Corsair Corsair Gaming MM350 Extended XL CH-9413571-WW Corsair Gaming MM 350 Extended XL är en gamingmusmatta som är extra bred och extra lång så att både tangentbord och mus får plats. Musmattan har hög uthållighet samt en mjuk yta av textil. MM350 Extended XL lämpar sig utmärkt för gamingmöss med hög DPI och ger även ett dämpande underlag för ditt gamingtangentbord.  Ta övertaget i spelet med millimeterprecision samt så låg friktion som möjligt, tack vare den genomtänkta textilytan. MM350 Extended XL är optimerad för både lasermöss och optiska möss. Den halkfria gummibasen hjälper mattan att ligga still på skrivbordet även när det går undan i spelet.  Gamingmusmatta 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmusmatta