LED-belyst musmatta för färgstark gaming

Corsair Gaming MM800 RGB Polaris

  Art.nr: 236749
  • Mått: 350 x 260 x 5 mm
  • 15 RGB-belysta sektioner
  • Inbyggd USB pass-through
  • Lågfriktionsyta
  • Halkfri undersida i gummi

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Corsair MM800 RGB POLARIS är en vidareutveckling av deras tåliga och exakta gamingmusmattor, försedd med en mäktig LED-belysning kring kanterna. Mattans mikrotextur och stora yta ger millimeterprecision och spårning oavsett spelstil. De 15 individuella RGB-zonerna innebär exakt och korrekt färgåtergivning och kan synkas med RGB-produkter från Corsair med CUE-mjukvaran för att få en optimal setup för gaming!

Mått: 350 x 260 x 5 mm

MM800 POLARIS ger dig gott om utrymme tack vare sina generösa mått. Det innebär blixtsnabba manövrar och storslagna drag utan att riskera brist på yta. 

Inbyggd USB pass-through 

Musmattan ansluter du till en ledig USB 2.0 eller 3.0-port på din PC. Den inbyggda USB-porten på mattans framsida fungerar sedan som en snabb och bekväm anslutning för din gamingmus!

Lågfriktionsyta

Spela med exakt grepp om spelet. Musmattan är utrustad med en lågfriktionsyta som garanterar pixelprecis spårning och är kalibrerad för både laser och optisk sensor. Undersidan är dessutom utrustad med texturerat gummi som garanterar halkfri stabilitet. 

Synka dina RGB-emheter

Skapa imponerande ljuseffekter genom att synkronisera alla dina gamingprodukter från Corsair med musmattan. Genom att aktivera Lighting Link i CUE (Corsair Utility Engine) Skapar du enhetliga färgmönster som garanterat kommer imponera på dina polare!

236749 Corsair Corsair Gaming MM800 RGB Polaris CH-9440020-EU Corsair MM800 RGB POLARIS är en vidareutveckling av deras tåliga och exakta gamingmusmattor, försedd med en mäktig LED-belysning kring kanterna. Mattans mikrotextur och stora yta ger millimeterprecision och spårning oavsett spelstil. De 15 individuella RGB-zonerna innebär exakt och korrekt färgåtergivning och kan synkas med RGB-produkter från Corsair med CUE-mjukvaran för att få en optimal setup för gaming! *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Mått: 350 x 260 x 5 mm MM800 POLARIS ger dig gott om utrymme tack vare sina generösa mått. Det innebär blixtsnabba manövrar och storslagna drag utan att riskera brist på yta.  Inbyggd USB pass-through  Musmattan ansluter du till en ledig USB 2.0 eller 3.0-port på din PC. Den inbyggda USB-porten på mattans framsida fungerar sedan som en snabb och bekväm anslutning för din gamingmus! Lågfriktionsyta Spela med exakt grepp om spelet. Musmattan är utrustad med en lågfriktionsyta som garanterar pixelprecis spårning och är kalibrerad för både laser och optisk sensor. Undersidan är dessutom utrustad med texturerat gummi som garanterar halkfri stabilitet.  Synka dina RGB-emheter Skapa imponerande ljuseffekter genom att synkronisera alla dina gamingprodukter från Corsair med musmattan. Genom att aktivera Lighting Link i CUE (Corsair Utility Engine) Skapar du enhetliga färgmönster som garanterat kommer imponera på dina polare! Gamingmusmatta 5 1 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingmusmatta