Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Corsair MM250 XL har en extra stor yta på  450x400 mm och en svart yta som är utformad för att hjälpa dig som gamer att nå din fulla potential. Den 5 mm tjocka gummikonstruktionen hjälper till att mjuka ut ojämna skrivbordsytor och ser till att du är bekväm för längre spelstunder.

Corsair MM250 XL

Sydda kanter

Att ha sydda kanter på en musmatta är idag något man knappt kan klara sig utan. Det ger en lång livslängd på musmattan och du slipper kanter som fnasar upp sig och blir slitna fort. Dessutom är det bekvämare med en sydd kant än en vass vanlig kant som skaver dig på handleden.

Titta även på

(0 st)
  • Mått: 450 x 400 x 5 mm
  • Vävd textilyta med bra glid
  • Halkfri gummibas

249:-

Titta även på

(0 st)
  • Mått: 450 x 400 x 5 mm
  • Vävd textilyta med bra glid
  • Halkfri gummibas

249:-

Corsair Corsair MM250 XL CH-9412560-WW Corsair MM250 XL har en extra stor yta på  450x400 mm och en svart yta som är utformad för att hjälpa dig som gamer att nå din fulla potential. Den 5 mm tjocka gummikonstruktionen hjälper till att mjuka ut ojämna skrivbordsytor och ser till att du är bekväm för längre spelstunder. Sydda kanter Att ha sydda kanter på en musmatta är idag något man knappt kan klara sig utan. Det ger en lång livslängd på musmattan och du slipper kanter som fnasar upp sig och blir slitna fort. Dessutom är det bekvämare med en sydd kant än en vass vanlig kant som skaver dig på handleden. Gamingmusmatta 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmusmatta