Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Corsair MM350 XL har en extra stor yta på  450x400 mm och en svart yta som är utformad för att hjälpa dig som gamer att nå din fulla potential. Den 5 mm tjocka gummikonstruktionen hjälper till att mjuka ut ojämna skrivbordsytor och ser till att du är bekväm för längre spelstunder.

Spela med självförtroende tack vare den överlägsna kontrollen av en vävd textilyta med extra bra glid som är optimerad för högpresterande gamingmöss.

Corsair MM350 XL

Sydda kanter

Att ha sydda kanter på en musmatta är idag något man knappt kan klara sig utan. Det ger en lång livslängd på musmattan och du slipper kanter som fnasar upp sig och blir slitna fort. Dessutom är det bekvämare med en sydd kant än en vass vanlig kant som skaver dig på handleden.

Corsair Corsair Sensei Evo CH-9413560-WW Corsair MM350 XL har en extra stor yta på  450x400 mm och en svart yta som är utformad för att hjälpa dig som gamer att nå din fulla potential. Den 5 mm tjocka gummikonstruktionen hjälper till att mjuka ut ojämna skrivbordsytor och ser till att du är bekväm för längre spelstunder. Spela med självförtroende tack vare den överlägsna kontrollen av en vävd textilyta med extra bra glid som är optimerad för högpresterande gamingmöss. Sydda kanter Att ha sydda kanter på en musmatta är idag något man knappt kan klara sig utan. Det ger en lång livslängd på musmattan och du slipper kanter som fnasar upp sig och blir slitna fort. Dessutom är det bekvämare med en sydd kant än en vass vanlig kant som skaver dig på handleden. Gamingmusmatta 249 SEK 249 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmusmatta