Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HyperX FURY S Pro Gaming musmatta har sömlöst sydda kanter för att ge dig en platt och jämn yta. Oavsett om du föredrar snabbhet eller precision, ger den tätt vävda mattan en yta som känns smidig och är optimerad för dina behov.

HyperX FURY S har en mjuk textilyta för god handledskomfort och snabba rörelser samt en texturerad undersida i naturgummi som är konstruerad för att hålla musmattan på plats under intensiva stunder. FURY S finns i fyra storlekar för att passa din preferens och kan rullas ihop för att enklast möjligt kunna följa dig överallt.

Titta även på

(0 st)
  • Mått: 900 x 420 x 4 mm
  • Yta av textil med sydda kanter
  • Halkfri gummibas

349:-

Titta även på

(0 st)
  • Mått: 900 x 420 x 4 mm
  • Yta av textil med sydda kanter
  • Halkfri gummibas

349:-

HyperX HyperX FURY S Pro (Large) HX-MPFS-S-L HyperX FURY S Pro Gaming musmatta har sömlöst sydda kanter för att ge dig en platt och jämn yta. Oavsett om du föredrar snabbhet eller precision, ger den tätt vävda mattan en yta som känns smidig och är optimerad för dina behov. HyperX FURY S har en mjuk textilyta för god handledskomfort och snabba rörelser samt en texturerad undersida i naturgummi som är konstruerad för att hålla musmattan på plats under intensiva stunder. FURY S finns i fyra storlekar för att passa din preferens och kan rullas ihop för att enklast möjligt kunna följa dig överallt. Gamingmusmatta 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmusmatta