Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Extra stor gamingmusmatta med medelhög ytfriktion

Logitech G840 XL Gaming Mouse Pad

  Art.nr: 1007713
  • Mått: 900 x 400 x 3 mm
  • Medelhög ytfriktion
  • Jämn ytstruktur
  • Stabil gummibas

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech G840 XL är musmattan för dig som inte vill behöva tänka på vart musmattan börjar och slutar när du sitter och spelar. Med sin extra stora yta på 900 x 400 mm har du plats nog för stora rörelser med musen.

Logitech G840 XL

Jämn ytstruktur

G840 XL har en ren och jämn ytstruktur vilket gör det enklare för sensorn att föra över musens rörelser till datorn. Det ger en optimal spelupplevelse från till kant till kant på musmattan.

Logitech G840 XL

Stabil gummibas

Mattans undersida är klädd i en gedigen gummiyta. Det gör att det flexibla underlaget håller sig på plats och du slipper oroa dig för att tyget ska tryckas ihop så att du kan fortsätta spela utan konstigheter. 

Medelhög ytfriktion

G840 XL från Logitech är en musmatta med medelhög friktion som ger dig rätt motstånd för musen vid snabba, svepande och plötsliga rörelser vid spelande med låg DPI. Mattans yta är värmebehandlad vilket ger dig exakt precision.

Logitech G840 XL

Rulla ihop och ta med överallt

G840 XL är flexibel och kvalitativ nog för att fullas ihop och läggas tillbaka i röret den kommer i. Detta gör att du enkelt kan ta med dig den på LAN utan att den skadas i transporten.

1007713 Logitech Logitech G840 XL Gaming Mouse Pad 943-000119 Logitech G840 XL är musmattan för dig som inte vill behöva tänka på vart musmattan börjar och slutar när du sitter och spelar. Med sin extra stora yta på 900 x 400 mm har du plats nog för stora rörelser med musen. Jämn ytstruktur G840 XL har en ren och jämn ytstruktur vilket gör det enklare för sensorn att föra över musens rörelser till datorn. Det ger en optimal spelupplevelse från till kant till kant på musmattan. Stabil gummibas Mattans undersida är klädd i en gedigen gummiyta. Det gör att det flexibla underlaget håller sig på plats och du slipper oroa dig för att tyget ska tryckas ihop så att du kan fortsätta spela utan konstigheter.  Medelhög ytfriktion G840 XL från Logitech är en musmatta med medelhög friktion som ger dig rätt motstånd för musen vid snabba, svepande och plötsliga rörelser vid spelande med låg DPI. Mattans yta är värmebehandlad vilket ger dig exakt precision. Rulla ihop och ta med överallt G840 XL är flexibel och kvalitativ nog för att fullas ihop och läggas tillbaka i röret den kommer i. Detta gör att du enkelt kan ta med dig den på LAN utan att den skadas i transporten. Gamingmusmatta 4,5 2 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmusmatta