Gamingmusmatta med sydda kanter och bra glid

Marvo G15 gaming mousepad

  Art.nr: 1008608
  • Mått: 352 x 252 x 3 mm
  • Textilyta med perfekt glid
  • Sydda kanter
  • Stabil gummibas
  • Kompatibel med alla sensorer

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Marvo G15 Scorpion är en gamingmusmatta med en textilyta som ger bra glid för din gamingmus när du sitter och spelar dina favoritspel. Med sydda kanter blir musmattan G15 Scorpion hållbar och tålig för många timmar av spel. 

Oavsett vilken typ av sensor gamingmusen som används har så är Marvo G15 kompatibel med sin textilyta av mikrofiber. Dessutom är musmattan spillsäker och vattenavstötande så att eventuell vätska inte tränger ner i mattans fiber.

Sydda kanter

Marvo G15 Scorpion har sydda kanter vilket ger till ökad hållbarhet och förlänger livslängden på musmattan. Samidigt som de sydda kanterna gör det bekvämare för handleden när du spelar.

Marvo G15 Scorpion Gamingmusmatta

Gummibas

Gamingmusmattan har en undersida som har fått ett bra lager i gummi vilket gör att den ligger still och inte flyttar på sig vid intensiva spelsessioner oavsett vilken typ av underlag den ligger på. 

1008608 Marvo Marvo G15 gaming mousepad G14 Marvo G15 Scorpion är en gamingmusmatta med en textilyta som ger bra glid för din gamingmus när du sitter och spelar dina favoritspel. Med sydda kanter blir musmattan G15 Scorpion hållbar och tålig för många timmar av spel.  Oavsett vilken typ av sensor gamingmusen som används har så är Marvo G15 kompatibel med sin textilyta av mikrofiber. Dessutom är musmattan spillsäker och vattenavstötande så att eventuell vätska inte tränger ner i mattans fiber. Sydda kanter Marvo G15 Scorpion har sydda kanter vilket ger till ökad hållbarhet och förlänger livslängden på musmattan. Samidigt som de sydda kanterna gör det bekvämare för handleden när du spelar. Gummibas Gamingmusmattan har en undersida som har fått ett bra lager i gummi vilket gör att den ligger still och inte flyttar på sig vid intensiva spelsessioner oavsett vilken typ av underlag den ligger på.  Gamingmusmatta 2 1 49 SEK 49 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmusmatta