Gamingmusmatta med mikrofiberyta och RGB-belysning

Marvo MG010 gaming mousepad RGB

  Art.nr: 1008609
  • Mått: 800 x 310 x 4 mm
  • Textilyta med perfekt glid
  • RGB-belysning och effekter
  • Stabil gummibas
  • Kompatibel med alla sensorer

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Marvo G010 Scorpion är en extra stor gamingmusmatta som är hela 800 mm bred och med en textilyta som ger bra glid för din gamingmus när du sitter och spelar. Med belyst kant blir musmattan ett effektfullt tillägg till ditt gamingrum. 

Oavsett vilken typ av sensor gamingmusen som används har, så är Marvo G010 kompatibel med sin textilyta av mikrofiber. Gamingmusmattan är optimerad för både hastighet och kontroll, något man som gamer både kräver och drar nytta av i fartfyllda situationer.

Marvo Scorpion MG010 RGB Gamingmusmatta

Kantbelyst i sju färger

Med belysning insytt i kanten runt om Marvo Scorpion G010 ges en effektfull stämning till din gaming-setup. Det går att välja mellan sju olika färger och tre olika effekter, till exempel att det ska växla mellan färgerna.

Färg- och effektinställningar sköts snabbt och enkelt med kontrollen på sidan av musmattan. Detta gör att du smidigt byter färg eller effekt när du är upptagen i ditt spel. För att dra nytta av ljus och effekter behöver musmattan kopplas in via USB till datorn.

Gummibas

Gamingmusmattan har en undersida som har fått ett bra lager i gummi vilket gör att den ligger still och inte flyttar på sig vid intensiva spelsessioner oavsett vilken typ av underlag den ligger på.

Marvo Scorpion G010 RGB-kontroll

RGB-Kontroll

Med kontrollen på sidan av gamingmusmattan Marvo Scorpion G010 styr du enkelt de sju olika färgerna samt de tre effektlägena för att få det precis så som du vill ha det. Cool effekt eller att passa in i det färgschema övriga RGB-produkter som till exempel möss, tangentbord, headset eller rumsbelysning.

Extra lång sladd

Gamingmusmattan drivs via USB-porten på din dator och kopplas in via den 2 meter långa kabeln som dessutom är flätad för att inte trassla sig. Detta gör även att musmattan passar till dig som har ett längre avstånd från där du sitter till din dator.

1008609 Marvo Marvo MG010 gaming mousepad RGB MG010 Marvo G010 Scorpion är en extra stor gamingmusmatta som är hela 800 mm bred och med en textilyta som ger bra glid för din gamingmus när du sitter och spelar. Med belyst kant blir musmattan ett effektfullt tillägg till ditt gamingrum.  Oavsett vilken typ av sensor gamingmusen som används har, så är Marvo G010 kompatibel med sin textilyta av mikrofiber. Gamingmusmattan är optimerad för både hastighet och kontroll, något man som gamer både kräver och drar nytta av i fartfyllda situationer. Kantbelyst i sju färger Med belysning insytt i kanten runt om Marvo Scorpion G010 ges en effektfull stämning till din gaming-setup. Det går att välja mellan sju olika färger och tre olika effekter, till exempel att det ska växla mellan färgerna. Färg- och effektinställningar sköts snabbt och enkelt med kontrollen på sidan av musmattan. Detta gör att du smidigt byter färg eller effekt när du är upptagen i ditt spel. För att dra nytta av ljus och effekter behöver musmattan kopplas in via USB till datorn. Gummibas Gamingmusmattan har en undersida som har fått ett bra lager i gummi vilket gör att den ligger still och inte flyttar på sig vid intensiva spelsessioner oavsett vilken typ av underlag den ligger på. RGB-Kontroll Med kontrollen på sidan av gamingmusmattan Marvo Scorpion G010 styr du enkelt de sju olika färgerna samt de tre effektlägena för att få det precis så som du vill ha det. Cool effekt eller att passa in i det färgschema övriga RGB-produkter som till exempel möss, tangentbord, headset eller rumsbelysning. Extra lång sladd Gamingmusmattan drivs via USB-porten på din dator och kopplas in via den 2 meter långa kabeln som dessutom är flätad för att inte trassla sig. Detta gör även att musmattan passar till dig som har ett längre avstånd från där du sitter till din dator. Gamingmusmatta 4,4 5 249 SEK 249 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingmusmatta