Musmatta med RGB-belysning ifrån Mission SG

Mission SG GSM 3.5 - RGB

  Art.nr: 1002343
  • Mått: 350 x 250 x 3mm
  • Fungerar med alla typer av datormöss
  • Halkfri undersida i gummi
  • Flera olika färger och inställningar
  • RGB-belysning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Mission SG GSM 3.5 RGB är en häftig RGB-belyst musmatta för alla typer av datormöss.
Perfekt för att använda den till gaming eller till kontorsarbete. 

Musmattan är utrustad med en lågfriktionsyta som garanterar pixelprecis spårning och är kalibrerad för både laser och optisk sensor. Undersidan är dessutom utrustad med texturerat gummi som garanterar halkfri stabilitet.

Byt färgen med en simpel knapp

Med Mission SG GSM 3.5 RGB kan du snabbt byta önskad färg på din musmatta genom att på toppen av musmattan. Bläddra mellan dem olika färgerna och färgval för ett personligt utseende. 

Perfekt underlag för alla typer av möss

Ytan på musmattan är av typen hård och är gjord för alla typer av sensorer och datormöss. Mattans mikrotextur och stora yta ger millimeterprecision och spårning oavsett spelstil.

1002343 Mission SG Mission SG GSM 3.5 - RGB RGB mousepad Mission SG GSM 3.5 RGB är en häftig RGB-belyst musmatta för alla typer av datormöss.Perfekt för att använda den till gaming eller till kontorsarbete. Musmattan är utrustad med en lågfriktionsyta som garanterar pixelprecis spårning och är kalibrerad för både laser och optisk sensor. Undersidan är dessutom utrustad med texturerat gummi som garanterar halkfri stabilitet. Byt färgen med en simpel knapp Med Mission SG GSM 3.5 RGB kan du snabbt byta önskad färg på din musmatta genom att på toppen av musmattan. Bläddra mellan dem olika färgerna och färgval för ett personligt utseende.  Perfekt underlag för alla typer av möss Ytan på musmattan är av typen hård och är gjord för alla typer av sensorer och datormöss. Mattans mikrotextur och stora yta ger millimeterprecision och spårning oavsett spelstil. Gamingmusmatta 4 2 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingmusmatta