Gamingmusmatta från Mission SG

Mission SG GSM 3.7 - XXL

  Art.nr: 236192
 • Mått: 900 x 450 x 3 mm
 • Textilyta med perfekt glid
 • Sydda kanter
 • Stabil gummibas
 • Tvättbar
Paketpris

Kombinera med

Mission SG GSM 3.7 - XXL
Produkt du tittar på: Gamingmusmatta från Mission SG

199:-


 • Vasst Gamingpaket med mekaniskt tangentbord
  (-447:-)
 • Paketpris: 999:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Mission SG GSM 3.7 är en extra stor musmatta utformad för gaming. Mattans mjuka textilyta har ett perfekt glid och är utrustad med en stabil gummibas för att ligga säkert på alla typer av underlag. Det går dessutom utmärkt att maskintvätta musmattan i 30 grader så att du alltid kan ha ett rent och fint underlag när det är dags för intensiva gamingsessioner!

sydda kanter

Sydda kanter

Musmattan har sydda kanter vilket bidrar till ökad hållbarhet och förlänger livslängden på mattan. Samidigt som de sydda kanterna gör det bekvämare för handleden när du spelar.

Tvätta musmattan

Det går utmärkt att maskintvätta musmattan i 30 grader för att du alltid ska ha ett rent och fint underlag när det är dags för intensiva gamingsessioner! Släng in musmattan i tvättmaskinen och den blir i princip som ny.

tvättbar musmatta
Heaton testar - Hur bra är Mission SG?
Heaton testar - Hur bra är Mission SG?
236192 Mission SG Mission SG GSM 3.7 - XXL GSM 3.7 - XXL Mission SG GSM 3.7 är en extra stor musmatta utformad för gaming. Mattans mjuka textilyta har ett perfekt glid och är utrustad med en stabil gummibas för att ligga säkert på alla typer av underlag. Det går dessutom utmärkt att maskintvätta musmattan i 30 grader så att du alltid kan ha ett rent och fint underlag när det är dags för intensiva gamingsessioner! Sydda kanter Musmattan har sydda kanter vilket bidrar till ökad hållbarhet och förlänger livslängden på mattan. Samidigt som de sydda kanterna gör det bekvämare för handleden när du spelar. Tvätta musmattan Det går utmärkt att maskintvätta musmattan i 30 grader för att du alltid ska ha ett rent och fint underlag när det är dags för intensiva gamingsessioner! Släng in musmattan i tvättmaskinen och den blir i princip som ny. Gamingmusmatta 4,6 36 199 SEK 199 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingmusmatta