Stor gamingmatta med sydda kanter

SteelSeries QcK Edge - Large

  Art.nr: 1009261
  • Mått: 450 x 400 x 2 mm
  • Högkvalitativt tygmaterial
  • Sydda kanter för god hållbarhet
  • Undersida i halkfritt gummi

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Klassikern SteelSeries QcK, här i ett utförande med sydda kanter. En stor musmatta i högkvalitetstyg, som med en undersida av halkfritt gummi som hjälper dig ta ditt spelande till nästa nivå. Musmattan är optimerad för både lasersensorer och optiska sensorer och fungerar likväl med hög som låg känslighet på din datormus. 

Extrem hållbarhet med sydda kanter

Du behöver inte oroa dig över att tyget ska börja släppa i kanterna. De sydda kanterna på QcK Edge garanterar en fransfri upplevelse med fantastisk hållbarhet. Med sydda kanter kan du dessutom tvätta musmattan, utan risk för att några fransar ska uppkomma.

Mått (B x D x H): 450 x 400 x 2 mm

Steelseries QcK Edge med sydda kanter
1009261 SteelSeries SteelSeries QcK Edge - Large 63823 Klassikern SteelSeries QcK, här i ett utförande med sydda kanter. En stor musmatta i högkvalitetstyg, som med en undersida av halkfritt gummi som hjälper dig ta ditt spelande till nästa nivå. Musmattan är optimerad för både lasersensorer och optiska sensorer och fungerar likväl med hög som låg känslighet på din datormus.  Extrem hållbarhet med sydda kanter Du behöver inte oroa dig över att tyget ska börja släppa i kanterna. De sydda kanterna på QcK Edge garanterar en fransfri upplevelse med fantastisk hållbarhet. Med sydda kanter kan du dessutom tvätta musmattan, utan risk för att några fransar ska uppkomma.Mått (B x D x H): 450 x 400 x 2 mm Gamingmusmatta 5 3 279 SEK 279 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmusmatta