Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Högpresterande musmatta i storlek XXL

SteelSeries QcK Heavy XXL

  Art.nr: 241387
  • Mått: 900 x 400 x 4 mm
  • ”No-slip” gummiundersida
  • Spela på stora ytor

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

QcK Heavy XXL är en högpresterande musmatta i storlek XXL som består av tyg i hög kvalitét  och en ”no-slip” gummiundersida som är optimerad för snabbt spel. Denna supersized gamingmusmatta är perfekt för alla spelare som föredrar att spela på stora ytor. Ytan av QcK Heavy XXL har en stadig och jämn yta som optimerar precisa musrörelser. QcK har testats av professionella spelare och har kommit att bli en av de mest eftertraktade, kritikerrosade musmattorna att tävla med. Anledningen till detta är definitivt den ultimata ytan som ger hög prestanda och god komfort.

  • Mått: 900 mm x 400m x 4 (mm)
241387 SteelSeries SteelSeries QcK Heavy XXL 67500 QcK Heavy XXL är en högpresterande musmatta i storlek XXL som består av tyg i hög kvalitét  och en ”no-slip” gummiundersida som är optimerad för snabbt spel. Denna supersized gamingmusmatta är perfekt för alla spelare som föredrar att spela på stora ytor. Ytan av QcK Heavy XXL har en stadig och jämn yta som optimerar precisa musrörelser. QcK har testats av professionella spelare och har kommit att bli en av de mest eftertraktade, kritikerrosade musmattorna att tävla med. Anledningen till detta är definitivt den ultimata ytan som ger hög prestanda och god komfort. Mått: 900 mm x 400m x 4 (mm) Gamingmusmatta 5 5 339 SEK 339 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingmusmatta