Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

QcK XXL är en högpresterande musmatta i storlek XXL som består av tyg i hög kvalitét  och en ”no-slip” gummiundersida som är optimerad för snabbt spel. Denna supersized gamingmusmatta är perfekt för alla spelare som föredrar att spela på stora ytor. Ytan av QcK XXL har en stadig och jämn yta som optimerar precisa musrörelser. QcK har testats av professionella spelare och har kommit att bli en av de mest eftertraktade, kritikerrosade musmattorna att tävla med. Anledningen till detta är definitivt den ultimata ytan som ger hög prestanda och god komfort.

  • Mått: 900 mm x 400m x 4 (mm)

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

SteelSeries SteelSeries QcK XXL 67500 QcK XXL är en högpresterande musmatta i storlek XXL som består av tyg i hög kvalitét  och en ”no-slip” gummiundersida som är optimerad för snabbt spel. Denna supersized gamingmusmatta är perfekt för alla spelare som föredrar att spela på stora ytor. Ytan av QcK XXL har en stadig och jämn yta som optimerar precisa musrörelser. QcK har testats av professionella spelare och har kommit att bli en av de mest eftertraktade, kritikerrosade musmattorna att tävla med. Anledningen till detta är definitivt den ultimata ytan som ger hög prestanda och god komfort. Mått: 900 mm x 400m x 4 (mm) Gamingmusmatta 5 3 339 SEK 339 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmusmatta