Paketpris

Vasst gamingpaket med mekaniskt tangentbord

Mission SG Gamingpaket mekaniskt tangentbord

  Art.nr: P517
 • Röda mekaniska brytare
 • Optisk sensor upp till 5000 DPI
 • Stor musmatta 900 x 450 x 3 mm
 • Headset med 40 mm ljudelement

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

 • Mission SG GGK 3.1 Mechanical Gaming Keyboard
 • Mission SG GGM 2.7
 • Mission SG GSM 3.7 - XXL
 • Mission SG GGH 1.2 Gaming Headset
Mission SG Mekaniskt tangentbord med röda Kailh-switchar

699:-

Upplev skillnanden mellan vanliga och mekaniska tangentbord. Mission GGK 3.1 är utrustad med röda Kailh-brytare som är tysta och högkvalitativa. Tangenterna är bakbelysta och kan ställas in i tre ljusstyrkor. WASD- och piltangenternas knappar är utbytbara mot halvtransparenta tangenter som läckert lyses upp underifrån.

Röda Kailh-brytare

GGK 3.1 är byggd för att leverera hög prestanda och långvarigt användande. Därför har vi tillverkat tangentbordet i material av hög kvalitet och valt att använda Kailh-brytare som har en livslängd på 50 miljoner knapptryckningar. 

Anti-Ghosting

Anti-Ghosting gör det möjligt att hålla nere fler knappar än vanligt. På de flesta vanliga tangentbord kan du endast hålla nere max tre knappar samtidigt. Spelar du ett spel krävs det oftast att tangentbordet måste klara av fler kommandon än bara tre. Mission SG GGK 3.0 är utrustad med Anti-Ghosting och låter dig ge datorn fler kommandon utan att datorn klagar med störiga ljud, eller med knapptryckningar som går förlorade. 

Bakbelysning i 4 styrkor

GGK 3.1 har stämningsfull, blå bakbelysning och kan ställas in i fyra steg. Valen är 25%, 50%, 75% och 100% ljusstyrka. Detta gör att du själv anpassar ljusstyrkan utefter det tillfället kräver. 

Utbytbara pil- och WASD-tangenter

Underlätta spelandet med att alltid ha koll på var de viktigaste tangenterna på tangentbordet är placerade. Med halvtransparenta tangenter som utmärker sig genom sitt blåa sken placerar du aldrig fingrarna där de inte hör hemma igen.

Med eller utan handledsstöd

Vi vet att du som speltokig har höga krav på din utrustning. En del älskar handledsstöd och andra vill absolut inte ha det. Därför väljer du själv om du vill använda den eller inte. Men av ergonomiska skäl rekommenderar vi givetvis att du försöker använda den.

Mission SG Gamingmus med 6 programmerbara knappar

299:-

Mission SG GGM 2.7 är en prisvärd gamingmus som har allt du behöver. Skön och ergonomisk form ger dig ett bra grepp för att ta dig an snabba vändningar och exakt precision. Medföljande programvara låter dig skapa spelprofiler med olika makron och justera inställningar såsom LED-belysning, DPI, angle snap och USB polling rate.

Nöjesguiden's julklappstips för gamers

Mission SG GGM 2.7 hamnade på Nöjesguidens lista för julklappstips för gamers. 

"Om Anderssons Mission SG-linje av produkter imponerat utifrån det billiga priset är GGM 2.7-musen tyvärr något av ett undantag – något som mest beror på att musknapparna känns väl plastiga och i vissa fall sladdriga (med undantag för scrollhjulet som sitter fint). Men visst finns det bra egenskaper också. Du kan skapa egna profiler beroende på vilket spel du använder den i samt programmera makron för musens alla knappar. Sladden är textilklädd. Funkar helt okej som instegsmus, men för den seriöse gamern finns det bättre alternativ."

6 programmerbara knappar

Via tillhörande mjukvara kan du skapa spelprofiler så du kan anpassa musen efter dina olika favoritspel. Till varje spel kan du programmera olika makron för var och en av musens sex knappar, döpa dem efter passande namn och ställa in om det ska loopas eller vara en viss tidsfördröjning mellan olika knapptryckningar.

USB Polling Rate

USB Polling rate på en mus avgör hur ofta den uppdaterar sin position. Ett högre värde innebär att den uppdaterar sig oftare, 500 Hz innebär t.ex. att den uppdaterar sig var 2:a millisekund istället för var 8:e millisekund som vid 125 Hz. Desto högre Hz på polling rate man använder - desto mer omedelbar visning av minsta rörelse på musen.

Specifikationer

 • Avago™ optisk sensor: A3310
 • Omron™-knappar
 • USB polling rate 125-1000 Hz
 • 100-5000 DPI
 • Justerbar angle snapping
 • Ergonomisk design
 • Gummerade sidor för bättre grepp
 • Textilklädd kabel med guldpläterad USB-kontakt
 • Kabellängd: 180 cm
 • Dimensioner: 126 x 71 x 41 mm
 • Vikt: 115 g
 • I förpackningen: Mission SG GGM 2.7, CD, manual
 • Drivrutiner
Mission SG Gamingmusmatta från Mission SG

199:-

Mission SG GSM 3.7 är en extra stor musmatta utformad för gaming. Mattans mjuka textilyta har ett perfekt glid och är utrustad med en stabil gummibas för att ligga säkert på alla typer av underlag. Det går dessutom utmärkt att maskintvätta musmattan i 30 grader så att du alltid kan ha ett rent och fint underlag när det är dags för intensiva gamingsessioner!

sydda kanter

Sydda kanter

Musmattan har sydda kanter vilket bidrar till ökad hållbarhet och förlänger livslängden på mattan. Samidigt som de sydda kanterna gör det bekvämare för handleden när du spelar.

Tvätta musmattan

Det går utmärkt att maskintvätta musmattan i 30 grader för att du alltid ska ha ett rent och fint underlag när det är dags för intensiva gamingsessioner! Släng in musmattan i tvättmaskinen och den blir i princip som ny.

tvättbar musmatta
Mission SG Gamingheadset med omslutande ljud

249:-

Mission SG GGH 1.2 är ett skönt headset utrustat med justerbart, vadderat huvudband och ett omslutande surroundljud. Det gör att du spelar bekvämt samtidigt som du har stenkoll på vad som händer i omgivningarna i ditt favoritspel. Den flexibla mikrofonen ger dig dessutom smidig kommunikation med dina medspelare samtidigt som du enkelt justerar volymen via ljudkabelns fjärrkontroll.  

Justerbar mikrofon

Med den flexibla mikrofonen kan du justera mikrofonen för önskat läge så att man enkelt kan kommunicera med sina medspelare med ett naturligt och klart ljud.

Fjärrkontroll

Styr volymen från de 40 mm stora ljudelementen med fjärrkontrollen som är smidigt placerad på ljudkabeln. Det gör det enkelt att ställa in nivåer eller aktivera den läckra belysningen på kåporna.

P517 Mission SG Gamingpaket mekaniskt tangentbord Gamingpaket 999 SEK 999 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingpaket