Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

27" WQHD-skärm med 1 ms responstid & AMD FreeSync

Acer KG271UA (bmiipx)

  Art.nr: 1010416
  • 27" WQHD (2560 x 1440)
  • 144 Hz uppdateringshastighet
  • 1 ms responstid
  • AMD FreeSync™-teknik
  • Acer Flicker-less & Acer Blue Light Filter

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Acer KG271UA är en 27" WQHD-skärm (2560 x 1440) som är redo för gaming. Skärmen har bland annat utrustats med 144 Hz uppdateringsfrekvens som ger dig skarpa bilder i jämn följd. Detta i kombination med 1 ms responstid och AMD FreeSync ger dig en snabb datorskärm utan oskärpa eller tearing. KG271UA har dessutom smarta funktioner som hjälper till under långa spelsessioner, exempelvis Acer Flicker-less som eliminerar skärmflimmer och Acer Blue Light Filter som reducerar skadligt blått ljus.

144 Hz uppdateringshastighet

Utrusta dig själv med den dubbla skärmhastigheten jämfört med många andra skärmar, nu slipper du bildhack och suddiga rörelser. Med en 144 Hz uppdateringshastighet återges varje bildram skarpt och i jämn följd, så att du kan sikta bra i skjutspel och verkligen uppskatta de senaste racingspelen. Nu har du möjligheten att eliminera dina fiender med ultrajämna rörelser, utan oskärpa eller tearing.

1 ms responstid

Med en responstid på 1 ms får du snabba hastigheter utan oskärpa, för en förbättrad spelupplevelse. Snabba rörelser och övergångar kommer göras smidigt utan de irriterande effekterna av spökbilder.

AMD FreeSync™

AMD FreeSync™-teknik hjälper dig att ta bort screen tearing och hackig bild, så att du kan uppleva sömlös grafik och mjuk gameplay. Detta ger dig övertaget i skjutspel, racing, och strategispel i realtid där varje millisekund räknas.

WQHD-upplösning

Nu kan du försjunk i en mer fängslande upplevelse med skarpa detaljer. Upplösningen på 2560 x 1440 säkerställer tydliga bilder. Och widescreen 16:9-bildförhållandet ger dig gott om utrymme att sprida ut dig och arbeta, plus att du kan njuta av spel eller filmer i hög upplösning.

Acer Flicker-less & Acer Blue Light Filter

Acer Flickerless™-teknik eliminerar skärmflimmer genom att ge en stabil strömförsörjning till skärmen. Detta motverkar trötta ögon efter att du suttit en längre tid framför dator, för en behaglig datorupplevelse.

Acer KG271UA kommer med Acer BlueLightShield™-teknik som gör att du kan du justera färgmättnad och ljusstyrka och på så sätt filtrera bort blått ljus som kan skada dina ögon.

Black boost

Acer KG271UA har en inbyggd funktion som heter Black boost, vilket du kan använda för att justera mörka partier på skärmen och göra dem ljusare. Perfekt för att snabbt hitta fiender som gömmer sig i mörkret.

178°/178° betraktningsvinklar

Skärmen ger en levande, autentisk färgåtergivning och skarpa detaljer oavsett vart du tittar - från höger, vänster, ovan och underifrån. Med vida betraktningsvinklar på 178°/178° kommer du se på din skärm på ett nytt sätt.

1010416 Acer Acer KG271UA (bmiipx) UM.HX1EE.A15 Acer KG271UA är en 27" WQHD-skärm (2560 x 1440) som är redo för gaming. Skärmen har bland annat utrustats med 144 Hz uppdateringsfrekvens som ger dig skarpa bilder i jämn följd. Detta i kombination med 1 ms responstid och AMD FreeSync ger dig en snabb datorskärm utan oskärpa eller tearing. KG271UA har dessutom smarta funktioner som hjälper till under långa spelsessioner, exempelvis Acer Flicker-less som eliminerar skärmflimmer och Acer Blue Light Filter som reducerar skadligt blått ljus. 144 Hz uppdateringshastighet Utrusta dig själv med den dubbla skärmhastigheten jämfört med många andra skärmar, nu slipper du bildhack och suddiga rörelser. Med en 144 Hz uppdateringshastighet återges varje bildram skarpt och i jämn följd, så att du kan sikta bra i skjutspel och verkligen uppskatta de senaste racingspelen. Nu har du möjligheten att eliminera dina fiender med ultrajämna rörelser, utan oskärpa eller tearing. 1 ms responstid Med en responstid på 1 ms får du snabba hastigheter utan oskärpa, för en förbättrad spelupplevelse. Snabba rörelser och övergångar kommer göras smidigt utan de irriterande effekterna av spökbilder. AMD FreeSync™ AMD FreeSync™-teknik hjälper dig att ta bort screen tearing och hackig bild, så att du kan uppleva sömlös grafik och mjuk gameplay. Detta ger dig övertaget i skjutspel, racing, och strategispel i realtid där varje millisekund räknas. WQHD-upplösning Nu kan du försjunk i en mer fängslande upplevelse med skarpa detaljer. Upplösningen på 2560 x 1440 säkerställer tydliga bilder. Och widescreen 16:9-bildförhållandet ger dig gott om utrymme att sprida ut dig och arbeta, plus att du kan njuta av spel eller filmer i hög upplösning. Acer Flicker-less & Acer Blue Light Filter Acer Flickerless™-teknik eliminerar skärmflimmer genom att ge en stabil strömförsörjning till skärmen. Detta motverkar trötta ögon efter att du suttit en längre tid framför dator, för en behaglig datorupplevelse. Acer KG271UA kommer med Acer BlueLightShield™-teknik som gör att du kan du justera färgmättnad och ljusstyrka och på så sätt filtrera bort blått ljus som kan skada dina ögon. Black boost Acer KG271UA har en inbyggd funktion som heter Black boost, vilket du kan använda för att justera mörka partier på skärmen och göra dem ljusare. Perfekt för att snabbt hitta fiender som gömmer sig i mörkret. 178°/178° betraktningsvinklar Skärmen ger en levande, autentisk färgåtergivning och skarpa detaljer oavsett vart du tittar - från höger, vänster, ovan och underifrån. Med vida betraktningsvinklar på 178°/178° kommer du se på din skärm på ett nytt sätt. Gamingskärm 4,2 4 3690 SEK 3690 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingskärm