Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

24" FHD-gamingskärm med IPS-panel & 165 Hz

Acer Nitro VG240Y (Sbmiipx)

  Art.nr: 1013259
  • 24" Full HD & IPS-panel
  • 165 Hz uppdateringshastighet
  • 1 ms responstid (VRB)
  • AMD FreeSync™-teknik
  • Acer Flicker-less & Acer BlueLightShield

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Acer Nitro VG240Y är en 24" stor gamingskärm som med 1 ms responstid och Full HD-upplösning ger dig en skärm anpassad för gaming. Du får även ta del av funktioner som: AMD Radeon™ FreeSync™, Acer Flicker-less och Acer BlueLightShield, allt för att säkerställa komfort under långa spelmaraton. Ska även nämna att Nitro VG240Y har hela 165 Hz uppdateringshastighet, vilket gör att varje bildram återges skarpt och i jämn följd. Ta del av en gamingskärm med snabb prestanda och smarta funktioner.

Full HD-upplösning & IPS-panel

Med en upplösning på 1920 x 1080 får du en skärm som visar varje detalj, lämpar sig lika bra för spel som för multimedia och arbete. Och med skärmens IPS-panel får du ta del av fantasifulla och klara färger. Den är även bra för dig som vill ha en stor arbetsyta genom att använda flera skärmar, detta då dess ramar är mycket tunna och stör inte när man ställer flera skärmar bredvid varandra. 

165 Hz uppdateringshastighet

Med 165 Hz uppdateringshastighet blir snabba, rörliga bilder inga problem för Acer Nitro VG240Y. Du kommer att njuta av silkeslätt gameplay, så att du kan reagera direkt på det som händer på skärmen. Med 165 Hz uppdateringshastighet återges varje bildram skarpt och i jämn följd, så att du kan sikta bra i skjutspel och verkligen uppskatta de senaste racingspelen.

AMD Radeon™ FreeSync™

AMD FreeSync-teknik eliminerar bildrevor och hackig bildhastighet för att ge dig sömlös grafik och smidiga spelupplevelser. Detta ger dig övertaget i FPS-, racing- och strategispel i realtid. AMD FreeSync ser till att bildhastigheten bestäms av ditt grafikkort och inte begränsas av skärmen, detta gör att grafikkortets och skärmens bildhastighet är synkad för ett jämnt och skarpt resultat.

1 ms responstid (VRB)

VRB-tekniken (Visual Response Boost) skapar effekten av 1 ms MPRT (Moving Picture Response Time). Det sker genom att den snabbt stänger av bakgrundsbelysningen eller infogar en tom, svart bild mellan bildrutorna, även känt som en "blinking". Detta resulterar i mindre märkbar oskärpa när bilderna skiftar snabbt.

Acer Flicker-less & Acer BlueLightShield

Acer Flickerless™-teknik eliminerar skärmflimmer genom att ge en stabil strömförsörjning till skärmen. Detta motverkar trötta ögon efter att du suttit en längre tid framför dator, för en behaglig datorupplevelse. Denna skärm har dessutom Acer BlueLightShield som skyddar dig från skadligt blått ljus.

178°/178° betraktningsvinklar

Skärmen ger en levande, autentisk färgåtergivning och skarpa detaljer oavsett vart du tittar - från höger, vänster, ovan och underifrån. Med vida betraktningsvinklar på 178°/178° kommer du se på din skärm på ett nytt sätt.