Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

27" gamingskärm med AMD FreeSync & 165 Hz

Acer Nitro XV270 (Pbmiiprx)

  Art.nr: 1013265
  • 27" Full HD IPS-panel
  • 165 Hz uppdateringshastighet
  • 1 ms responstid (VRB)
  • AMD FreeSync™-teknik
  • Acer Flicker-less & Black boost
2 490:-

Delbetala från 246:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Acer Nitro XV270 (Pbmiiprx) är en 27" Full HD-skärm med IPS-panel, utrustad med snabba specifikationer och smarta skärmfunktioner får du en skärm som är optimerad för gaming. Exempel på dess specifikationer är bland annat 165 Hz uppdateringshastighet och 1 ms responstid (VRB), som ser till att du får skarpa bilder i snabba actionfilmer och spel, utan oskärpa eller spökbilder.

165 Hz uppdateringshastighet

Med en överklockbar 165 Hz uppdateringshastighet blir snabba, rörliga bilder inga problem för Acer Nitro XV270. Du kommer att njuta av silkeslätt gameplay, så att du kan reagera direkt på det som händer på skärmen. Med 165 Hz uppdateringshastighet återges varje bildram skarpt och i jämn följd, så att du kan sikta bra i skjutspel och verkligen uppskatta de senaste racingspelen.

Full HD-upplösning & IPS-panel

Med en upplösning på 1920 x 1080 får du en skärm som visar varje detalj, lämpar sig lika bra för spel som för multimedia och arbete. Och med skärmens IPS-panel får du ta del av fantasifulla och klara färger. Den är även bra för dig som vill ha en stor arbetsyta genom att använda flera skärmar, detta då dess ramar är mycket tunna och stör inte när man ställer flera skärmar bredvid varandra. 

1 ms responstid (VRB)

VRB-tekniken (Visual Response Boost) skapar effekten av 1 ms MPRT (Moving Picture Response Time). Det sker genom att den snabbt stänger av bakgrundsbelysningen eller infogar en tom, svart bild mellan bildrutorna, även känt som en "blinking". Detta resulterar i mindre märkbar oskärpa när bilderna skiftar snabbt.

AMD FreeSync™

AMD FreeSync-teknik eliminerar bildrevor och hackig bildhastighet för att ge dig sömlös grafik och smidiga spelupplevelser. Detta ger dig övertaget i FPS-, racing- och strategispel i realtid. AMD FreeSync ser till att bildhastigheten bestäms av ditt grafikkort och inte begränsas av skärmen, detta gör att grafikkortets och skärmens bildhastighet är synkad för ett jämnt och skarpt resultat.

Black boost

Acer Nitro XV270 har en inbyggd funktion som heter Black boost, vilket du kan använda för att justera mörka partier på skärmen och göra dem ljusare. Perfekt för att snabbt hitta fiender som gömmer sig i mörkret.

Acer Flicker-less & Acer BlueLightShield

Acer Flickerless™-teknik eliminerar skärmflimmer genom att ge en stabil strömförsörjning till skärmen. Detta motverkar trötta ögon efter att du suttit en längre tid framför dator, för en behaglig datorupplevelse. Denna skärm har dessutom Acer BlueLightShield som skyddar dig från skadligt blått ljus.