Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

27" FHD-gamingskärm med 240 Hz & 1 ms responstid

Acer Predator XB273 (GXbmiiprzx)

  Art.nr: 1011199
  • 27" Full HD med IPS-panel
  • 240 Hz uppdateringshastighet
  • 1 ms responstid
  • VESA DisplayHDR 400
  • Luta, vrid, rotera och höjdjustera

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Acer Predator XB273 är en 27" Full HD-gamingskärm (1920x1080), som med kraftfulla specifikationer ger dig en spelupplevelse utöver det vanliga. Du får bland annat ta del av den mycket snabba uppdateringshastigheten på 240 Hz, detta tillsammans med en responstid på 1 ms och G-Sync kompatibilitet, gör att du får silkeslent gameplay med realistiska bilder. Predator XB273 är snyggt designad med tunna kanter och dess ställ gör att du kan hitta precis rätt vinkel för högsta komfort.

240 Hz uppdateringshastighet

Acer Predator XB273 har en uppdateringsfrekvens på 240 Hz vilket gör den dubbelt så snabb som många andra gamingskärmar på 120 Hz. Du kommer att uppleva mjuk grafik där varje bildram återges i jämn följd, vilket ger dig övertaget i dina favoritspel. Nu har du möjligheten att eliminera dina fiender utan oskärpa eller tearing.

1 ms responstid (GTG)

Din nya gamingskärm är snabb med en grå-till-grå responstid på 1 ms, vilket tar bort smetningar och rörelseoskärpa i bilden. Det är särskilt användbart i spel med högt tempo så att du klarar kurvorna som en proffsracerförare, eller sätter skottet precis där du vill ha det.

VESA DisplayHDR 400 

VESA DisplayHDR 400 (High Dynamic Range) är en benämning som skärmar får när de uppfyller vissa krav, bland annat en toppljusstyrka på 400 nits. Du får även ta del av 99% sRGB så att du får korrekta färger, särskilt uppskattat av dem som sysslar med fotoredigering.

Ergonomiskt ställ

Gamingskärmen är särskilt designad för spelmaraton. Den har ett ergonomiskt designat ställ med lutning, vridning, rotering och höjdjustering. Så att du oavsett position ska hitta den ideala betraktningsvinkeln.

1011199 Acer Acer Predator XB273 (GXbmiiprzx) UM.HX3EE.X07 Acer Predator XB273 är en 27" Full HD-gamingskärm (1920x1080), som med kraftfulla specifikationer ger dig en spelupplevelse utöver det vanliga. Du får bland annat ta del av den mycket snabba uppdateringshastigheten på 240 Hz, detta tillsammans med en responstid på 1 ms och G-Sync kompatibilitet, gör att du får silkeslent gameplay med realistiska bilder. Predator XB273 är snyggt designad med tunna kanter och dess ställ gör att du kan hitta precis rätt vinkel för högsta komfort. 240 Hz uppdateringshastighet Acer Predator XB273 har en uppdateringsfrekvens på 240 Hz vilket gör den dubbelt så snabb som många andra gamingskärmar på 120 Hz. Du kommer att uppleva mjuk grafik där varje bildram återges i jämn följd, vilket ger dig övertaget i dina favoritspel. Nu har du möjligheten att eliminera dina fiender utan oskärpa eller tearing. 1 ms responstid (GTG) Din nya gamingskärm är snabb med en grå-till-grå responstid på 1 ms, vilket tar bort smetningar och rörelseoskärpa i bilden. Det är särskilt användbart i spel med högt tempo så att du klarar kurvorna som en proffsracerförare, eller sätter skottet precis där du vill ha det. VESA DisplayHDR 400  VESA DisplayHDR 400 (High Dynamic Range) är en benämning som skärmar får när de uppfyller vissa krav, bland annat en toppljusstyrka på 400 nits. Du får även ta del av 99% sRGB så att du får korrekta färger, särskilt uppskattat av dem som sysslar med fotoredigering. Ergonomiskt ställ Gamingskärmen är särskilt designad för spelmaraton. Den har ett ergonomiskt designat ställ med lutning, vridning, rotering och höjdjustering. Så att du oavsett position ska hitta den ideala betraktningsvinkeln. Gamingskärm 4,5 2 3890 SEK 3890 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingskärm