Favorit

24" gamingskärm med AMD FreeSync & 144 Hz

Acer VG240Y (PBIIPF)

  Art.nr: 1011884
  • 24" Full HD & IPS-panel
  • 144 Hz uppdateringshastighet
  • 1 ms responstid (VRB)
  • AMD FreeSync™-teknik
  • Acer Flicker-less & Black boost

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Acer Nitro VG240Y är en 24" stor gamingskärm som med en uppdateringshastighet på 144 Hz i Full HD-upplösning ger dig en snabb skärm anpassad för gaming. Du får även ta del av funktioner som: AMD Radeon™ FreeSync™, Acer Flicker-less och Acer BlueLightShield, allt för att säkerställa komfort även under långa spelmaraton. Ta del av en gamingskärm med snabb responstid men med minimal oskärpa och tearing.

144 Hz uppdateringshastighet

Utrusta dig själv med den dubbla skärmhastigheten jämfört med många andra skärmar, nu slipper du bildhack och suddiga rörelser. Med en 144 Hz uppdateringshastighet återges varje bildram skarpt och i jämn följd, så att du kan sikta bra i skjutspel och verkligen uppskatta de senaste racingspelen. Nu har du möjligheten att eliminera dina fiender med ultrajämna rörelser, utan oskärpa eller tearing.

Full HD-upplösning & IPS-panel

Med en upplösning på 1920 x 1080 får du en skärm som visar varje detalj, lämpar sig lika bra för spel som för multimedia och arbete. Och med skärmens IPS-panel får du ta del av fantasifulla och klara färger. Den är även bra för dig som vill ha en stor arbetsyta genom att använda flera skärmar, detta då dess ramar är mycket tunna och stör inte när man ställer flera skärmar bredvid varandra. 

AMD Radeon™ FreeSync™

AMD FreeSync-teknik eliminerar bildrevor och hackig bildhastighet för att ge dig sömlös grafik och smidiga spelupplevelser. Detta ger dig övertaget i FPS-, racing- och strategispel i realtid. AMD FreeSync ser till att bildhastigheten bestäms av ditt grafikkort och inte begränsas av skärmen, detta gör att grafikkortets och skärmens bildhastighet är synkad för ett jämnt och skarpt resultat.

1 ms responstid (VRB)

VRB-tekniken (Visual Response Boost) skapar effekten av 1 ms MPRT (Moving Picture Response Time). Det sker genom att den snabbt stänger av bakgrundsbelysningen eller infogar en tom, svart bild mellan bildrutorna, även känt som en "blinking". Detta resulterar i mindre märkbar oskärpa när bilderna skiftar snabbt.

Acer Flicker-less & Acer BlueLightShield

Acer Flickerless™-teknik eliminerar skärmflimmer genom att ge en stabil strömförsörjning till skärmen. Detta motverkar trötta ögon efter att du suttit en längre tid framför dator, för en behaglig datorupplevelse. Denna skärm har dessutom Acer BlueLightShield som skyddar dig från skadligt blått ljus.

Black boost

Acer Nitro VG240Y har en inbyggd funktion som heter Black boost, vilket du kan använda för att justera mörka partier på skärmen och göra dem ljusare. Perfekt för att snabbt hitta fiender som gömmer sig i mörkret.

178°/178° betraktningsvinklar

Skärmen ger en levande, autentisk färgåtergivning och skarpa detaljer oavsett vart du tittar - från höger, vänster, ovan och underifrån. Med vida betraktningsvinklar på 178°/178° kommer du se på din skärm på ett nytt sätt.

1011884 Acer Acer VG240Y (PBIIPF) UM.QV0EE.P04 Acer Nitro VG240Y är en 24" stor gamingskärm som med en uppdateringshastighet på 144 Hz i Full HD-upplösning ger dig en snabb skärm anpassad för gaming. Du får även ta del av funktioner som: AMD Radeon™ FreeSync™, Acer Flicker-less och Acer BlueLightShield, allt för att säkerställa komfort även under långa spelmaraton. Ta del av en gamingskärm med snabb responstid men med minimal oskärpa och tearing. 144 Hz uppdateringshastighet Utrusta dig själv med den dubbla skärmhastigheten jämfört med många andra skärmar, nu slipper du bildhack och suddiga rörelser. Med en 144 Hz uppdateringshastighet återges varje bildram skarpt och i jämn följd, så att du kan sikta bra i skjutspel och verkligen uppskatta de senaste racingspelen. Nu har du möjligheten att eliminera dina fiender med ultrajämna rörelser, utan oskärpa eller tearing. Full HD-upplösning & IPS-panel Med en upplösning på 1920 x 1080 får du en skärm som visar varje detalj, lämpar sig lika bra för spel som för multimedia och arbete. Och med skärmens IPS-panel får du ta del av fantasifulla och klara färger. Den är även bra för dig som vill ha en stor arbetsyta genom att använda flera skärmar, detta då dess ramar är mycket tunna och stör inte när man ställer flera skärmar bredvid varandra.  AMD Radeon™ FreeSync™ AMD FreeSync-teknik eliminerar bildrevor och hackig bildhastighet för att ge dig sömlös grafik och smidiga spelupplevelser. Detta ger dig övertaget i FPS-, racing- och strategispel i realtid. AMD FreeSync ser till att bildhastigheten bestäms av ditt grafikkort och inte begränsas av skärmen, detta gör att grafikkortets och skärmens bildhastighet är synkad för ett jämnt och skarpt resultat. 1 ms responstid (VRB) VRB-tekniken (Visual Response Boost) skapar effekten av 1 ms MPRT (Moving Picture Response Time). Det sker genom att den snabbt stänger av bakgrundsbelysningen eller infogar en tom, svart bild mellan bildrutorna, även känt som en "blinking". Detta resulterar i mindre märkbar oskärpa när bilderna skiftar snabbt. Acer Flicker-less & Acer BlueLightShield Acer Flickerless™-teknik eliminerar skärmflimmer genom att ge en stabil strömförsörjning till skärmen. Detta motverkar trötta ögon efter att du suttit en längre tid framför dator, för en behaglig datorupplevelse. Denna skärm har dessutom Acer BlueLightShield som skyddar dig från skadligt blått ljus. Black boost Acer Nitro VG240Y har en inbyggd funktion som heter Black boost, vilket du kan använda för att justera mörka partier på skärmen och göra dem ljusare. Perfekt för att snabbt hitta fiender som gömmer sig i mörkret. 178°/178° betraktningsvinklar Skärmen ger en levande, autentisk färgåtergivning och skarpa detaljer oavsett vart du tittar - från höger, vänster, ovan och underifrån. Med vida betraktningsvinklar på 178°/178° kommer du se på din skärm på ett nytt sätt. Gamingskärm 4,9 7 2390 SEK 2390 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingskärm